Obitelj s 12-ero djece primila veliko iznenađenje

Obitelj koja ima dvanaestero djece u dobi od 1 do 17 godina je primila veliko iznenađenje za vrijeme blagdana. 

Tijekom blagdana tim novinara iz East Idaho Newsa dostavlja iznenađenja za ljude u njihovoj zajednici kojima su ona prijeko potrebna. Do sada su dali stotine tisuća dolara te su mnogima uljepšali blagdane. 

Ova godina nije bila iznimka. Javila im se anonimna osoba koja je odlučila donirati pola milijuna dolara osobama kojima je to bilo najpotrebnije. 

Ove godine su jedno od iznenađenja dobili Misty i Ben Ashley, par iz Idaha (SAD) koji odgaja 12-ero djece u dobi od 1 do 17 godina. Mnoga njihova djeca su već posvojena ili su u procesu posvajanja. Misty i Ben jako vole djecu i vole se brinuti za njih, posebice za djecu s posebnim potrebama. 

Oni naporno rade kako bi prehranjivali obitelj, ali sve što rade rade radosno. Oboje rade duge noćne smjene koje često ne budu gotove do ranih jutarnjih sati. 

Prije nekoliko godina je obitelj sa smetlišta dobila kombi za 15 osoba, ali se on pokvario te je obitelji bilo teško prevesti svu svoju djecu. 

Možete li pogoditi što je ova obitelj dobila? Na snimci provjerite jeste li bili u pravu i pogledajte reakcije Misty i Bena na veliko iznenađenje za njihovu obitelj.