“Čudo je da smo živi”: Obitelj, uključujući trudnicu, preživjela pad stabla na automobil

Peteročlana obitelj, uključujući i trudnicu, zahvalna je što je živa nakon što su preživjeli veliki pad stabla na njihov automobil.

Bilo je 17:30 kada je obitelj upravo završila s parkiranjem u ulici kako bi posjetila prijatelje. Zatim su čuli nekoliko pucketanja stabala i svjedočili kako grane i krhotine padaju na četiri tamošnja vozila.

Stablo se srušilo na automobil

Davina Milton i četvero članova obitelji bili su u jednom od tih automobila.

“Zaustavili smo se ovdje i čula sam nekoliko pucketanja iz stabla i prije nego što smo mogli išta učiniti, cijelo se stablo samo srušilo na naš automobil”, rekla je Davina.

Incident je privukao pažnju promatrača, a Shlomo Gabay bio je jedan od njih i odmah je nazvao hitnu pomoć jer su njegovi gosti na večeri ostali zarobljeni pod stablom. Rekao je: “Ova dva stabla zapravo se isprepliću i odjednom sam čuo taj veliki udar i cijela se stvar srušila.”

U međuvremenu, Davina i njezina obitelj osjećali su se klaustrofobično, jer nisu mogli izaći iz svog automobila i morali su čekati da budu spašeni.

“Nismo mogli izaći, kao da su svi prozori bili prekriveni drvećem, kao da se uopće nismo mogli pomaknuti”, rekla je.

Pogledajte u nastavku više o ovom događaju.

Ubrzo su hitne službe stigle na mjesto događaja, a vatrogasci su spasili peteročlanu obitelj nakon što su izrezali prednje vjetrobransko staklo automobila i motornim pilama uklonili krhotine koje su ga prekrile.

Davina i njezina obitelj – uključujući njezinu trudnu šogoricu – zahvalni su što su živi i svi su na sigurnom.

“Zbilja je jezivo znati da si zarobljen i da ne možeš nikamo. Hvala Bogu što je sve u redu. Čudo je da su svi živi i da nitko nije ozlijeđen”, zaključila je.