Oca i novorođenče su odbili pustiti u avion pa ih je udovica odvela kući

Zrakoplovna tvrtka je odbila pustiti oca i novorođenče u avion. No, jedna nepoznata udovica se sažalila nad njima i odvela ih kući.

Putovanje s djetetom može biti vrlo teško, pogotovo kada je riječ o avionima i novorođenčadi.

Rubin Swift tako je naišao na veliku prepreku. Nedavno je saznao da u Arizoni ima novorođenu kćer te da je dobio skrbništvo nad njom. 43-godišnji stanovnik Ohia je spakirao torbe i otišao po svoju bebu. 

Posjetio je svoju kćer prvi put te ju je uzeo u ruke dok je još bila u bolnici. Tamo je upoznao 78-godišnju volonterku Joy Ringford koja je bila jako dobra prema njemu. Ona je uvidjela da je Rubin divan otac iako je gurnut u neobičnu situaciju.

On već ima troje odrasle djece iz prethodnog braka i četvero posvojene djece iz prvog braka svoje sadašnje supruge Tiffany. 

Iz nekog razloga, Joy je osjetila da mu treba dati svoj broj mobitela. Čak mu je ponudila i vožnju do aerodroma. 

Ispalo je da joj je intuicija bila potpuno ispravna. Ru-Andria nije puštena u avion jer je Rubin trebao imati njezin rodni list za koji treba čekati tjedan dana. 

VIDI OVO: Avion je kasnio 45 minuta, jedna žena je uslikala i objavila što je posada namjeravala

Rubin je bio u teškoj situaciji. 

„Nisam imao novca, a bolnica mi je rekla da ću rodni list morati čekati tjedan dana. Bio sam uplašen da će me osiguranje vidjeti kako spavam na aerodromu s novorođenom bebom, da će mi ju oduzeti i optužiti me za zanemarivanje. Nisam imao kamo”. 

Nazvao je suprugu, ali ni ona nije imala novca. Nije si mogao čak ni platiti sobu u hostelu. 

Tada je uskočila Joy. Rubin ju je nazvao i objasnio što se dogodilo. Joy je odmah odlučila pomoći. Rekla je: „Rekla sam mu da ide kući sa mnom i da čeka na kolodvoru. Svijet je jako opasan, ali ima i dobroga. Uživala sam u razgovoru s Rubinom u bolnici i pomaganju s bebom. Bio je pristojan i drag te sam mogla reći da ima dobro srce”. 

Rubin je bio presretan što ga je Joy spasila: 

„Ja sam crn, a ona je bijela. Ja sam stranac koji je odrastao na ulicama, a ona je predivna baka koja je nedavno postala udovica. Znala je jako malo o meni, ali mi je pomogla. Boja joj nije bila problem. Pokazala mi je da u ovom ludom svijetu još postoji dobrote”. 

VIDI OVO: Majka je s bolesnom kćerkom putovala u avionu, a ono što je doživjela od strane jednog putnika ju je rasplakalo

Rubin je odmah nazvao suprugu koja je isto bila presretna razvojem situacije. Ujedno, činilo se da se Ru-Andria povezala s Joy jer bi se oraspoložila kad god bi čula njezin glas. 

Zajedno su se sedam dana brinuli za Ru-Andriu. Zajedno su šetali, pazili na bebu te su čak posjetili grob Joyina pokojnog supruga. 

„Mogao sam vidjeti bol na njezinom licu od gubitka supruga kada smo bili na groblju. Tada sam upoznao Ru-Andriu sa njezinim novim ‘djedom’. Bilo je to vrlo emotivno. Izgubio sam majku zbog raka 2007. godine tako da je Joy postala majčinska figura za mene, a i baka Ru-Andrii”. 

Kada je došlo vrijeme za povratak, oboje su bili tužni. Rubin je jedva čekao vidjeti suprugu i svoju djecu, ali je bio tužan jer se oprašta od Joy. Obećali su da će se često čuti i viđati kad god je to moguće, jer ona je ipak tada postala baka njegove malene djevojčice.

NAJNOVIJE!