Očajni otac moli za pomoć: Zaručnica i kći su mu nestale prije 3 dana

Očajni otac iz Austina u Teksasu slomio se pred kamerama dok je govorio o svojoj zaručnici i kćeri koje su nestale prije tri dana. Počeo je plakati dok je molio za pomoć.

Heidi Broussard (33) i njezina kćerkica Margot stara dva tjedna posljednji put su viđene u četvrtak ujutro, kada je majka ostavila sina u školi.

Majka i beba su viđene u školi oko 7.30, a policija je objavila fotografiju žene u ljubičastom džemperu snimljenu u trenutku dok je još bila u školi 20 minuta kasnije, prenosi Daily Mail.

“Vjeruje se da su se Heidi i Margot vratile kući nakon toga, ali od tada ih nitko nije ni vidio ni čuo”, objavila je policija.

Shane Carey, zaručnik nestale žene i bebin otac, rekao je da su sve njihove stvari, kao i automobil zaručnice, ostali kod kuće.

VIDI OVO: 3-godišnji dječak i pas su nestali iz dvorišta. Kad su ih našli, policajci su bili ZATEČENI prizorom!

“Ne mogu vjerovati da bi netko ozlijedio ove dvije osobe. Otišao sam raditi oko 8 ujutro i tada sam ih vidio posljednji put”, rekao je očajni otac.

“Ona je divna osoba. Ima veliku podršku i mnogo prijatelja. Jedna je od najboljih osoba koje poznajem, tako ljubazna, koja čini sve za svoju djecu. Ona je jedna od najboljih mama”, rekao je on.

Kada je došao kući oko 14 sati, tamo nije zatekao svoju obitelj, a zabrinuo se za njih kada su mu javili iz škole da nitko nije pokupio njihovog sina nakon nastave.

Očajni otac je u izjavi za medije u suzama molio Heidi da se vrati kući.

“Volim te. Samo dođi kući, nedostaješ nam”, rekao je on.

Policija moli sve koji imaju bilo kakve informacije o nestalim osobama, da odmah obavijeste najbližu policijsku postaju.

Molite se za pozitivno razrješenje ove situacije.