prokrvarila rijeka argentina

U blizini argentinskog glavnog grada Buenos Airesa odjednom je ”prokrvarila” rijeka. Neki stanovnici već misle da je u pitanju Božja opomena.

Nitko još uvijek ne zna što se dogodilo u rijeci u blizini Buenos Airesa. Zbunjeni službenici istražuju zašto je delta rijeke Parana u Argentini postala crvena kao krv, preko noći.

Stanovnici su zamoljeni da se drže podalje od rijeke dok ne otkriju što se dogodilo. Prvo su biolozi sugerirali da je riječ o algama u cvatu, međutim ova je tvrdnja odbijena nakon što takvi organizmi nisu pronađeni u uzorcima vode. Analize se nastavljaju, a za sada još nema odgovora što se događa.

PROČITAJTE: Imaju li vijesti o rijekama koje se pretvaraju u krv ikakve veze s posljednjim vremenima?

Neki kršćani smatraju da je ‘krvava’ rijeka znak Božje opomene baš zbog toga jer posljednjih godina ovo se događa gotovo u svakomn dijelu svijeta, više nego ikad prije. Citat iz Otkrivenja na koji upozoravaju je sljedeći: Otk 16,3; I drugi anđeo izli čašu svoju u more; i postade krv kao od mrtvaca, i svaka duša živa umrije u moru. Otk 15,4; I treći izli čašu svoju na rijeke i na izvore vodene; i postade, krv.

Slučajevi krvavih rijeka bez znanstvenog objašnjenja vrlo su česti u proteklih godina, a ovakve rijeke zabilježene su u Švicarskoj, Engleskoj, Indiji, Kini, Slovačkoj, Libanonu, itd. U mnogim slučajevima uzrok onečišćenja nije pronađen, piše Dnevno.hr.

Upravo zbog toga, pojavile su se teorije o Božjoj opomeni čovječanstvu!