Žena u tajnosti smršavila

Dok je muž bio odsutan žena ga je odlučila iznenaditi tako što će smršaviti. Jednog jutra je otvorila e-mail i pronašla poruku u kojoj joj je suprug spominjao razvod.

Kailin se jako radovala povratku svog supruga. On je bio u vojsci izvan države preko četiri mjeseca, a ona nije mogla dočekati da mu pokaže posebno iznenađenje. 

Kailin je imala 89 kilograma te se borila s ovisnosti o hrani. No, odlučila je započeti 8-tjedni program mršavljenja P90X te Insanity program što je dovelo do velike promjene. 

No, to jutro, kada je napokon dosegla svoj cilj, otvorila je email i pronašla poruku od supruga koja joj je slomila srce. On je htio rastavu. Nije mu nikako mogla promijeniti mišljenje, ali je zato mogla poraditi na sebi. 

Žena smršavila nakon razvoda

Bila je skrhana, ali nije dopustila da je to slomi

Kailin je bila potpuno skrhana, no znala je da može odabrati biti snažna i nastaviti gurati dalje. 

Isto jutro kada je dobila te užasne vijesti, umjesto da je plakala s kilom sladoleda u rukama, onda je napravila nešto potpuno drugačije. 

„Danas ću rasturiti vježbu i pokazati vama i sebi koliko snage mogu imati za sebe i pokazati da želim ovo samo za sebe i nitko me neće obeshrabriti, jer, danas možda nisam jako snažna, ali ću doći i do toga“, rekla je. 

VIDI OVO: Vježbe za mršavljenje: 7 najboljih vježbi za gubitak kilograma

Dok se u pozadini vidio poster dobrodošlice njezinom suprugu, ona je trenirala i rasturala svoju vježbu. 

„Ovdje sam da vam kažem da, ako ja ovo mogu vježbati dok mi je suprug u vojsci, a uz to sam jutros saznala da se želi rastati od mene, onda svatko može ustati i početi vježbati“, rekla je u nadi da će i druge motivirati tijekom teških vremena. 

„Ovo će biti vježba koja će sve promijeniti“, dodala je Kailin. 

Žena smršavila

Četiri godine kasnije izgleda neprepoznatljivo

I bila je…

Četiri godine kasnije ona je objavila snimku na kojoj je rekla koliko je daleko dogurala. Jako je smršavila te sada nosi mnogo manju odjeću, no to nije bilo ono najvažnije. Najvažnija joj je bila unutarnja promjena. 

Počela se je ponovno voljeti, a to je dar koji nikakvo mršavljenje ne može ponuditi. 

„Čestitam vam što volite svoje tijelo bez obzira kako izgleda i bez obzira koliko ste velike, dokle god se osjećate lijepo i samouvjereno, nikoga nije briga koju veličinu nosite“, rekla je kroz suze, „Samo želim da se osjećate kao i ja danas.“