On je pravi dokaz da Bog odgovara na molitve vjernika – doktori su ostali u čudu

Ovaj mladi nogometaš je pravi dokaz da Bog odgovara na molitve Svojih vjernika. Doktori su začuđeni njegovim oporavkom. 

Isaiah Custodio zadobio je krvarenje u mozgu te je hitno prebačen u bolnicu, no kroz operaciju i moć molitve, on i njegova obitelj su sada ponovno cjeloviti. 

Inače, ovog mladića svi opisuju kao odličnog sportaša, odlikaša te dečka divnog srca. 

Kada nije igrao za svoj srednjoškolski nogometni tim, on je hranio beskućnike, volontirao je ili je bio „veliki brat“ potrebitoj djeci. 

No u rujnu 2015. godine, Isaiah i njegova obitelj su prošli kroz najgori trenutak u svojim životima koji nikada neće zaboraviti. 

Tijekom rutinskog nogometnog treninga Isaiah se požalio na jaku glavobolju. Počeo je povraćati te je trener nazvao njegovu mamu, Christinu. Kada je stigla po sina, Isaiah je već bio u nesvijesti. 

Nešto joj je reklo da mu mora pogledati u oči. Primijetila je da mu je jedna zjenica bila vrlo malena, dok je druga bila jako velika. Znala je da nešto ozbiljno nije u redu. 

VIDI OVO: Nogometaši u Božjem timu: 10 nogometaša kojima je Isus najvažnija osoba u životu

Liječnici na hitnoj su rekli Christini i njezinom suprugu Ozzyju da je Isaiah imao jako krvarenje u mozgu. Obitelj se zajedno s liječnicima tada počela moliti nad Isaiahom. To je umirilo roditelje jer su znali da je njihov sin u dobrim rukama. 

Christina je poslala poruku prijateljima da se mole za njezinog sina, a sva se obitelj okupila te su se držeći za ruke molili za Isaiaha pokraj njegovog bolničkog kreveta. 

„Mogli ste osjetiti Duha u sobi“, podijelila je Christina, „Bilo je kao da nam noge nisu dodirivale pod“. 

Slijedeći je dan bio ključan za obitelj jer su im liječnici rekli da ih Isaiah možda neće prepoznati. No, on ih je odmah prepoznao te im se svima nasmiješio. 

Od tada je bio na putu prema oporavku te je polako napredovao. Uz fizioterapiju je počeo hodati i ponovno govoriti. Danas je ponovno onaj stari te je počeo ponovno sudjelovati u školskim aktivnostima. On je pravi dokaz da naš Bog odgovara na molitve Svojih vjernika.