Osjećaš li se slomljeno? Ova molitva ti može pomoći

Životne poteškoće i problemi mogu nas dovesti do toga da se osjećamo skroz slomljeno. Ova molitva nam može pomoći!

Osjećaš li se slomljeno? Osjećaš li se kao netko kome je potrebno superljepilo koje bi vratilo sve dijelove u cjelinu?

Jedini koji može popraviti našu slomljenost je Isus. On može i želi nas obnoviti! Sve što trebamo učiniti je pitati! Molite se Isusu i zamolite ga da vam pomogne i iscijeli vašu slomljenost. S vremenom ćete vidjeti da će vas ponovno spojiti. Liječenje iziskuje određeno vrijeme. Ono često puta nije na brzinu i ne događa se preko noći. Ali će se dogoditi!

Sve što trebamo učiniti jest vjerovati Mu i slijediti vodstvo Duha Svetoga u našem životu. Isus može uzeti našu slomljenost i pretvoriti u nešto lijepo i cjelovito.

VIDI OVO: Molitva za slomljeno srce

Molitva u nastavku vam može pomoći:

Dragi Isuse, poznato ti je kroz kakve sam bitke prošao i kakav teret još uvijek nosim. Ponekad se zbog životnih okolnosti osjećam ranjeno i slomljeno. Ti najbolje možeš obnoviti moj duh, dušu i tijelo.

U mome srcu je i dalje bol koja ne nestaje. Neke stvari su me povrijedile i ta bol svakodnevno troši moje misli. Dani su mi ispunjeni tugom i žalošću i htio bih ponovno doživjeti radost.

Ispuni moje biće svojim mirom. Molim te da utišaš neprijateljev glas kada u meni pokušava uzburkati prošle ružne događaje. Oslobodi me, molim te!

Hvala Ti što nas liječiš, oslobađaš i koristiš našu bol i slomljenost za naše dobro. Samo s Tobom želim krenuti naprijed u miru i slobodi. Amen!

On liječi one koji su srca skršena i povija rane njihove. On određuje broj zvijezda, svaku njezinim imenom naziva. Velik je naš Gospodin i svesilan, nema mjere mudrosti njegovoj. (Psalam 147, 3-5)