Osjećaš li se slomljeno? Ova molitva ti može pomoći

Osjećaš li se slomljeno? Ova molitva ti može pomoći

Životne poteškoće i problemi mogu nas dovesti do toga da se osjećamo skroz slomljeno. U takvom stanju najviše se trebamo osloniti na Isusa i Njegovu milost!

Osjećaš li se slomljeno? Osjećaš li se kao netko kome je potrebno superljepilo koje bi vratilo sve dijelove u cjelinu?

Jedini koji može popraviti našu slomljenost je Isus. On može i želi nas obnoviti! Sve što trebamo učiniti je pitati! Molite se Isusu i zamolite ga da vam pomogne i iscijeli vašu slomljenost. S vremenom ćete vidjeti da će vas ponovno spojiti. Liječenje iziskuje određeno vrijeme. Ono često puta nije na brzinu i ne događa se preko noći. Ali će se dogoditi!

PROČITAJTE: Isus je došao kako bi pomogao ljudima koji pate

Sve što trebamo učiniti jest vjerovati Mu i slijediti vodstvo Duha Svetoga u našem životu. Isus može uzeti našu slomljenost i pretvoriti u nešto lijepo i cjelovito.

Molitva u nastavku vam može pomoći:

Dragi Isuse, poznato ti je kroz kakve sam bitke prošao i kakav teret još uvijek nosim. Ponekad se zbog životnih okolnosti osjećam ranjeno i slomljeno. Ti najbolje možeš obnoviti moj duh, dušu i tijelo.

U mome srcu je i dalje bol koja ne nestaje. Neke stvari su me povrijedile i ta bol svakodnevno troši moje misli. Dani su mi ispunjeni tugom i žalošću i htio bih ponovno doživjeti radost.

Ispuni moje biće svojim mirom. Molim te da utišaš neprijateljev glas kada u meni pokušava uzburkati prošle ružne događaje. Oslobodi me, molim te!

Hvala Ti što nas liječiš, oslobađaš i koristiš našu bol i slomljenost za naše dobro. Samo s Tobom želim krenuti naprijed u miru i slobodi. Amen!

On liječi one koji su srca skršena i povija rane njihove. On određuje broj zvijezda, svaku njezinim imenom naziva. Velik je naš Gospodin i svesilan, nema mjere mudrosti njegovoj. (Psalam 147, 3-5)