Godinu dana nakon što sam ostavio suprugu zbog mlađe i ljepše žene

Neki muškarci jednostavno ne cijene ono što imaju. Ovaj muškarac zasigurno nije…

Nakon mnogo godina braka muž je ostavio svoju suprugu zbog mlađe i ljepše žene. Vjerovao je da je ljepota njegove supruge stvar prošlosti tako da su se razdvojili.

Kažu da ljepota prolazi, ali da ljubav traje zauvijek. Na žalost, za oko 50% Amerikanaca, vrijedi obrnuto.

Nedavno je do javnosti stigla priča o muškarcu koji je tu lekciju naučio na teži način.

Nakon mnogo godina braka je taj muškarac ostavio svoju suprugu zbog mlađe i ljepše žene. Vjerovao je da je ljepota njegove supruge stvar prošlosti tako da su se razdvojili.

„Moja bivša je bila mlohava, nije brinula o svom izgledu, nije se brijala te nije imala čvrste grudi“; rekao je, „Nije mi više bila privlačna.“

Tek nakon što je ostavio svoju suprugu taj je muškarac naučio koliko je ona zapravo bila lijepa. Nakon točno godinu dana ju je ponovno vidio.

VIDI OVO: Ljubavni citati: 70 najljepših citata o ljubavi za nju i za njega

„Ona je sjala te je izgubila na težini“, promatrao je u čuđenju, „Ponovno je bila predivna. Na njoj se više nisu vidjele godine.“

No, štoviše, uočio je da je njezina najveća ljepota dolazila iznutra te da se ogledala u ljubavi i pažnji koju je poklanjala njemu i njihovoj djeci. Ljepota njezinog srca je bila tako velika da je zračila kroz nju te je bila vidljiva i na njezinom vanjskom izgledu – čak i kada njezin bivši muž to nije cijenio.

Pogledajte ga kako dijeli svoju priču.

Some men just don't appreciate what they have. This guy certainly didn't… 😒

Objavljuje Hefty.co u Utorak, 18. travnja 2017.

Neki muškarci jednostavno ne cijene ono što imaju. Ovaj muškarac zasigurno nije…

Ovaj je muškarac svoju lekciju prekasno naučio, no mi imamo moć da volimo prave ljude točno onakve kakve ih sada vidimo. Bio to supružnik, član obitelji, prijatelj ili susjed, mi znamo da prava ljepota dolazi iznutra.

„Lažna je ljupkost, tašta je ljepota: žena sa strahom Gospodnjim zaslužuje hvalu“ (Mudre izreke 31,30).

NAJNOVIJE!