NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOtac je podijelio fotografiju ruke svoga sina prekrivenu linijama, ubrzo su se...

Otac je podijelio fotografiju ruke svoga sina prekrivenu linijama, ubrzo su se javili i drugi roditelji

Njegova se objava sada širi društvenim mrežama, a slična iskustva iznose i drugi roditelji.

Otac srednjoškolca oglasio se na društvenim mrežama kako bi podijelio fotografiju ruke svog sina prekrivene naškrabanim linijama.

Na prvi pogled, na bezazlenoj slici, vide se crte koje sugeriraju da je dijete nešto brojalo. Međutim, kada je otac Matthew Baird iz Londona od svog sina saznao što to zapravo znači, sledio se.

Naime, njegov sin je na ruci kemijskom olovkom napisao koliko je puta tog dana u školi bio maltretiran, verbalno ili fizički. Nakon što je otac došao iz policije gdje je prijavio cijeli slučaj, na Twitteru je objavio ovu fotografiju i napisao:

“Moj sin ide u srednju školu nešto više od tjedan dana. “Ovdje je zabilježio koliko je puta bio maltretiran, verbalno ili fizički, u tom danu. Ukupno 21 put. To je srceparajuće. Škole moraju biti oštrije za nasilnike, njihove roditelje treba kazniti!”

Njegova se objava sada širi društvenim mrežama, a slična iskustva iznose i drugi roditelji.

– Preživio sam isto. Ako te mogu ikako utješiti, reći ću ti da s vremenom postaje lakše”, dok je jedan učitelj napisao: “Ja sam učitelj Matt i dok sam radio u školama ne biste vjerovali koliko se to često događa.”

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare