Otac policajac je preminuo, a njegove kolege su iznenadile njegovog sina

Nedavno je preminuo jedan otac policajac tako da su njegovi kolege policajci odlučili doći na prvi dan škole njegovog sina. Zaista predivna gesta! 

Tijekom ljeta policajac Jason Swanger iz policije u Las Vegasu preminuo je zbog komplikacije uslijed zaraze koronavirusom. Njegov 9-godišnji sin, Noah, oplakuje njegovu smrt. 

Na prvi dan četvrtog razreda, Noah je obukao bijelu košulju s kravatom da pokaže da je on sada jedini muškarac u kući. Ujedno je stavio policijsku značku na svoju torbu u čast svom preminulom ocu. 

Jason je radio kao policajac sedam godina, a policajci u njegovoj stanici su ga opisali kao divnog obiteljskog čovjeka koji je ujedno bio vrlo predan svom poslu. 

VIDI OVO: Policajac posvojio dječaka kojeg je pokušao ubiti njegov otac

„Bio je poznat kao odan suprug i otac koji je uvijek bio spreman dodatno pomoći potrebitima te se je posvetio svom poslu da drugima uljepša živote“, rekli su iz policijske stanice. 

Policajci iz stanice su htjeli biti tu za Noaha na prvi dan škole jer njegov otac to nije mogao. Kada je Noah krenuo u školu, dočekala ga je skupina policajaca koji su ga odvezli do škole. Policajci su se zaista potrudili da pomognu sinu njihovog kolege koji je još oplakivao svog oca. 

Noahova majka, Christa Swanger, je rekla: „To je njegova veza s ocem u policiji tako da mu mnogo znači što su došli biti s njim.“ 

Bog blagoslovio te policajce. Christa i Noah neka osjete Božju prisutnost i ljubav tijekom ovog teškog vremena. 

NAJNOVIJE!