Otac se užasnuo kada je vidio lice svoje kćeri, a evo kako danas izgleda

Otac se užasnuo kada je vidio lice svoje kćeri te je napustio prostoriju. Danas je odrasla osoba i ovako izgleda.

Reagan Baylee Campbell rođena je s uređenim biljegom poznatim kao “vinska mrlja” koji joj je u trenutku rođenja zauzimao pola lica, a njena priča je izuzetno hrabra i nadahnula je mnoge.

– Koža mi je bila naduta, puna vena i s ogromnom flekom. Tata je, kad me je video, prokomentirao: “Ona nikad neće imati dečka” i onda izašao iz sobe da se sabere.

Mama je imala potpuno drugačiju reakciju i odmah me prigrlila. Nije to ništa strašno, moj tata je po prirodi dramatičan. Liječnici su im odmah objasnili da to nije ništa strašno – priča Reagan.

Ona kaže da su roditelji odlučili saznati što više o biljegu. Na sreću, nije joj zahvaćao oči što bi moglo da dovede do glaukoma, a nije imao ni teksturu što je također olakšalo stvar.

Reagan Campbell lice
Foto: Instagram

– Krenuli smo sa tretmanima što nije bilo lako. Recimo, prilikom prvih par tretmana nismo postigli ništa osim što smo malo razbili biljeg, pa je umjesto u komadu bio rasut poput otočića po mom licu – kazala je djevojka.

– Ja sam rasla, a s njim i biljeg. Nekako sam i srasla s njim. Iako su mnogi komentirali, zapitkivali, zagledali, zahvaljujući mojoj mami ja sam uvijek bila zadovoljna sobom i svojim jedinstvenim izgledom. Međutim, kad sam krenula u školu, krenulo je zadirkivanje vršnjaka – dodaje ona.

Nije mogla zamisliti da ikome pokaže lice bez šminke

Reagan kaže da je u tinejdžerskim godinama počela skrivati biljeg šminkom. Uskoro, nije mogla zamisliti da ikome pokaže svoje lice bez šminke. Tretmanima, biljeg je izblijedio, ali nikad nije potpuno nestao.

– Međutim, na fakultetu sam počela izlaziti češće bez šminke. Otvorila sam i Facebook grupu za ljude u sličnoj situaciji. Tada mi je samopouzdanje naglo skočilo. Povezala sam se sa ljudima koji razimuju kroz šta prolazim – kazala je ona.

Reagan Campbell 2
Foto: Instagram

Danas joj, kako kaže, ne pada na pamet da krije biljeg. Naprotiv, rado ga pokazuje na ulici, na Instagramu, na TikToku.

– Srce mi je puno svaki put kada mi neko sa sličnim biljegom zahvali što mu ulijevam snagu. A što se tiče opaske mog tate da nikad neću imati dečka – ispostavilo se da nije u pravu.

Reagan se sigurno pomirila s činjenicom da ju je takvom Bog stvorio. Divno je vidjeti mladu osobu koja ne nasjeda na trendove za ljepotom, već je zadovoljna s onim što ima. Istinska ljepota dolazi iznutra, a ne izvana!

NAJNOVIJE!