Otvorio je novčanik i vratio ga vlasniku, kasnije je dobio tužno pismo

Mladić je odlučio otvoriti novčanik te ga je vratio vlasniku. Nakon dva tjedna dobio je tužno pismo s poklonom.

Justin Tarrell student je koji naporno radi u jednoj tvornici u gradu Greensboro, SAD. Dobar je radnik, a očito i dobra osoba jer je učinio nešto što mnogi ne bi. Kad se vraćao iz kupovine, kraj auta je ugledao tuđi novčanik.

Mladić je pričekao kako bi vidio hoće li se vlasnik izgubljenog novčanika vratiti na isto mjesto, no vrijeme je prolazilo, a nitko se nije vraćao. Justin je odlučio otvoriti novčanik i pogledati kome pripada.

Vlasnik je živio samo 10-ak minuta od supermarketa ispred kojeg je novčanik pronađen pa ga je otišao vratiti, ne očekujući nikakvu nagradu. Jednostavno je htio pomoći.

Nakon nekoliko tjedana dobio je pismo u kojem je pisalo nešto što ga je rastužilo. Pismo je napisala žena muškarca koji je tada izgubio novčanik.

Napisala je da ju je muž zamolio da Justinu pošalje 50 dolara kao mali znak zahvalnosti. Dodala je kako joj je žao što joj je trebalo toliko vremena da pošalje ovo pismo, no prolazila je kroz jedno od najtežih vremena u svom životu. Naime, otkrila je da je njen muž prije nekoliko tjedana preminuo.

Justina je vijest rastužila, no bilo mu je drago što se žena javila i dala mu do znanja koliko cijeni ljude poput njega.

IZVORLajk.hr