Ove blizanke su prije 18 godina postale svjetska senzacija jer su rođene s različitom bojom kože. Nećete vjerovati kako danas izgledaju!

Donna Aylmer je plakala od sreće kada je na svijet donijela dvije djevojčice. No, nedugo poslije je shvatila da su potpuno različite iako su blizanke.

Lucy je imala narančastu kosu, plave oči i blijedo pjegavo lice, a Maria je rođena sa tamnom puti, smeđom kosom i očima.

Donna je inače imala miješanu boju kože, crnu i bijelu, a njen muž je bio bijele puti. Ova obitelj iz Gloucestera, u Engleskoj, je bila fascinirana svojim djevojčicama. No, tek ćete se iznenaditi kada vidite kako izgledaju 18 godina poslije.

Niko im ne može povjerovati da su sestre. Najgore od svega je što su u školi predmet ismijavanja. Lucy zovu duh, a Maria je često nesigurna zbog svoje kovrčave kose. No, ono što je njima najbitnije je da su nerazdvojne i time dokazuju da se suprotnosti privlače.

Kako kažu svjesne su da je bolje prihvatiti sebi onakvima kakve jesu i voljeti se, umjesto da obraćaju pozornost na one koji se šale na njihov račun.

Maria kaže da bi voljela jednoga dana imati dijete koje liči na Lucy.