Ozdravi me, Gospodine!

Ako imate zdravstvenih problema, dođite Isusu i kažite: “Ozdravi me, Gospodine!” On je Liječnik naše duše i tijela.

Jedno od imena našega Boga je Jahve Rapha – Bog koji liječi.

“Jer ja sam Jahve koji dajem zdravlje.” (Izlazak 15, 26)

Bog liječi zato što je Iscjelitelj – i zato što te voli. U Jeremiji 30, 17 Bog kaže: “Jer ću te ozdraviti, rane ću tvoje iscijeliti”.

Isus je velik dio svoje službe posvetio liječenju bolesnih. On ne samo da liječi naše duše, naše emocije, naša slomljena srca, već i naša tijela. Ako vam danas treba ozdravljenje, možete doći Njemu.

Ozdravi me, Gospodine!

Dragi Bože, hvala Ti na mnogim blagoslovima koje svakodnevno primamo od Tebe, a posebno na divnom daru spasenja, koji smo dobili uzdajući se u Isusa kao Spasitelja. Hvala Ti što je umro da preuzme kaznu koju zaslužujem za svoje grijehe i što je uskrsnuo kako bi slomio snagu grijeha i smrti u mom životu.

Gospodine, zahvaljujem Ti na mome životu. Znam da smo sjajno stvoreni i svaki dio našeg tijela je čudo, ali danas dolazim k Tebi jer nisam nimalo dobro u svom tijelu i čini mi se da mi zdravlje propada. Ranije sam bio prilično zdrav, zbog čega Ti zahvaljujem, ali nedavno me snašla bolest te se osjećam loše i tražim Tvoj iscjeljujući dodir.

PROČITAJTE: Molitva za zdravlje: Ovako trebate moliti za ozdravljenje

Budi sa mnom, Gospodine, i sa svima koji se u svom životu suočavaju s nekim problemima. Gospodine, ima još toliko ljudi koje znam sa zdravstvenim problemima i molim Te da dotakneš svakoga od nas u ovo vrijeme bolesti, ispružiš svoju iscjeljujuću ruku na svaki život i daruješ nam zdravlje.

Hvala što si Bog koji čuje i uslišava molitve. U Isusovo ime molim, amen.

Jahve će ga krijepiti na postelji boli, bolest mu okrenuti u snagu. (Psalam 41, 4)

“Evo, ja ću zaliječiti njihovu ranu, ja ću ih iscijeliti i ozdraviti i pružiti im obilje istinskoga mira.” (Jeremija 33, 6)

“Dušo moja, slavi Gospoda i ne zaboravljaj nijednoga dobročinstva njegova! On je, koji ti oprašta za sva zlodjela, koji ozdravlja sve bolesti tvoje.” (Psalam 103, 2-3)

Nadamo se da će vam ova kratka molitva za zdravlje tijela i biblijski citati za zdravlje biti uistinu korisni. Molitve za druge prigode možete pronaći na OVOM LINKU!