NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePar je odlučio posvojiti bebu, no primili su neočekivane vijesti

Par je odlučio posvojiti bebu, no primili su neočekivane vijesti

Bračni par je krenuo u bolnicu posvojiti bebu, a na putu su primili vijesti koje nisu očekivali. Njihova se radost vrlo brzo pretvorila u paniku.

Allison i Josh Lewis su htjeli dvoje djece, najviše troje – no Bog je imao drugačiji plan za njih. Njihova ljubavna priča počela je 2000. godine kada su se upoznali na fakultetu.

Romansa se uskoro pretvorila u nešto puno veće te su se uskoro vjenčali i počeli razmišljati o osnivanju obitelji.

Njihova ideja o dvoje djece uskoro je narasla jer su dobili četvero biološke djece, a jedno su posvojili. No ništa ih nije moglo pripremiti na put koji je bio pred njima…

Foto: Facebook

Nakon što su spomenuli svojoj prijateljici i odvjetnici Janet, da žele posvojiti još jedno dijete, primili su poziv. Janet je naišla na ženu koja je bila trudna s dječakom, ali ga nije mogla zadržati.

Par se okrenuo Bogu u molitvi

Par se okrenuo Bogu te su molili za odgovor – kuća sa šestero mlade djece bi bila kaotična, najblaže rečeno. Je li to u Njegovom planu?

VIDI OVO: Što Biblija kaže o posvojenju djece?

Vikend razmišljanja i molitve je prošao, a par je spoznao da taj dječak treba biti njihov sin. Pripremili su se za put i krenuli prema Sjevernoj Karolini gdje se dječak trebao roditi. No na putu do odredišta su primili uznemirujući poziv od Janet, koja ih je pitala šokantno pitanje:

„Drži li Josh upravljač s obje ruke?“

Janet je nazvala da javi kako je nakon posljednjeg ultrazvuka u utrobi otkrivena još jedna beba – djevojčica. Bili su u redu s posvojenjem jedne bebe, ali druga ih je šokirala. Par je razgovarao te je nazvao Janet.

Foto: Facebook

Bez obzira na prognoze, posvojili su obje bebe

Odlučili su posvojiti obje bebe.

Njihova se radost vrlo brzo pretvorila u paniku kada su primili još jedan poziv od Janet. Liječnici su proveli nekoliko testova nakon što su otkrili drugu bebu i prognoza nije bila dobra. Smatrali su da neće preživjeti porođaj…

Na svu sreću, blizanci Ava i Sam, su rođeni bez ikakve opasnosti po majku. No liječnici su ubrzo ustanovili da je Ava rođena bez moždane tvari. Imala je kralježničnu moždinu, ali ne više od toga.

Foto: Facebook

Zbog toga bi Ava trebala provesti vrijeme koje joj je na zemlji preostalo u neprestanom nadzoru i vožnji od kuće do bolnice. No to nije bilo važno za Allison, Josha i njihovu djecu – Ava je bila dio njihove obitelji te će učiniti sve da joj bude ugodno.

VIDI OVO: 6 stvari koje svaka osoba treba znati prije posvajanja

Kako bi platili ogromne bolničke račune, Joshovi i Allisonini prijatelji su otvorili stranicu za donacije. Uspjeli su skupiti preko 20 000 dolara od 280 raznih donatora – ti ljudi su zaista bili njihovi anđeli čuvari.