NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePar je posvojio bebu napuštenu na kolodvoru – nakon 13 godina otkriva...

Par je posvojio bebu napuštenu na kolodvoru – nakon 13 godina otkriva se nevjerojatna istina

Par je posvojio bebu napuštenu na kineskom kolodvoru – bez ljubavi, bez brige i bez imena. Nakon 13 godina otkrili su nevjerojatnu istinu o njoj!

Ona je danas pjevački fenomen pod imenom McKenzie Grace Walker, a svoj moćan vokal koristi kako bi slavila Isusovo ime po cijelom svijetu.

No njezino čudesno putovanje ne bi bilo moguće bez vjere njezinih roditelja Chucka i Kim koji su osjetili poseban poziv da u svoju obitelj usvoje malu djevojčicu iz Kine.

Nakon što su prigrlili svoje prvo posvojeno dijete 2000. godine, srca su im željela posvojiti još jednu kći.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

McKenzie je tada imala jednu godinu, a iako nije mogla tada govoriti, Walkeri su ubrzo otkriti da je njihova malena stvorena da bude glas svijetu.

„Kada smo stigli kući iz Kine tek smo prošli kroz vrata kada se začulo zvonce u našoj kuhinji“, prisjetila se. „Ona je čula zvonce, došla do njega, pogledala ga, i zvuk imitirala točno u notu.“

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Par je bio zadivljen njezinom sposobnošću da oponaša tako visoke zvukove sa samo jednom godinom. Tada je počela McKenzina ljubav prema glazbi.

„Gdje god bismo otišli ona bi pjevušila neku pjesmicu“, kaže Kim. „Postalo je očito da je to jednostavno dio njezine osobnosti.“

McKenzie bi pjevala u trgovini, dok se igra i s prijateljima bi organizirala koncerte.

S pet godina je već pjevala pred publikom a svojim je roditeljima rekla kako želi biti „slavna pjevačica“ kada naraste.

Ova je talentirana djevojka postigla upravo to.

Snimka zaslona
Snimka zaslona

Pjevala je američku himnu tri godine za redom na utakmicama Houston Astrosa, a održala je i koncerte pred tisućama ljudi. McKenzie je napredovala od jednostavnog oponašanja zvona.

U ožujku 2015. godine potpisala je ugovor s jednim glazbenim izdavačem.

Kako navodi Southern Gospel Music News, „singl s njezinog debitnog albuma pod nazivom ‘Neka siđe nebo’ svirat će na radiju“.

McKenzie i dalje ne može vjerovati da živi svoj san iz kojeg se još nije probudila, a roditelji se sigurno osjećaju isto tako.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

„Mi smo samo normalna obitelj, jako nam je zabavno gledati silnu djecu kako se okupljaju oko nje, žele njezinu sliku, smiju se i razgovaraju s njom“, rekao je njezin otac. „Roditelju nema boljeg osjećaja od tog. McKenzie može dosegnuti djecu i proširiti Isusovu ljubav po svijetu.

Ne radi se samo o tome da ona to želi, nego to želimo i mi. To je naša obveza, naš poziv“, dodao je.

Strasti njezine kćeri nadilaze glazbu. Ona je organizirala projekt da se posvoje napuštena djeca iz Kine koja bi pronašla stalan dom, kao i ona.

„Moram im pomoći jer je meni Bog pomogao, a s Bogom, i ja mogu pomoći njima“, rekla je McKenzie.

Ona se pouzdaje u obećanje iz Jeremije 29, 11. Sigurna je u to da Bog ima plan za svako napušteno dijete poput nje: „Jedan od mojih najdražih stihova je u Jeremiji 29, 11 gdje piše ‘ja znam svoje naume koje s vama namjeravam’. Taj mi stih jako puno znači jer se to i meni dogodilo. Bog je s vama, i ima plan sa svima od vas.

Ovaj članak je prvi put objavljen 15.09.2017.