NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePas je lutao ulicama s plišanom igračkom, a razlog je slomio mnoga...

Pas je lutao ulicama s plišanom igračkom, a razlog je slomio mnoga srca

Napušteni pas je lutao ulicama Detroita s plišanom igračkom od koje se nije odvajao. Razlog zbog kojeg je to činio je slomio mnoga srca.

Kad je Nikki, njemačka ovčarica, lutala ulicama Detroita nakon što joj je vlasnik preminuo, sve što je mogla držati bila je plišana igračka koja je pripadala njezinom voljenom vlasniku.

Prizor ovog usamljenog psa koji grčevito drži svoju dragocjenost dirnuo je srca mnogih i pokrenuo akciju spašavanja diljem grada koja je pokazala snagu suosjećanja i suradnje.

“Ostalo joj je samo ono što je nosila od vlasnika. Srca su nam se slomila kad smo vidjeli ovu fotografiju i čuli što joj se dogodilo, podsjetilo nas je na film ‘Annie’ u kojem je Annie držala medaljon blizu srca od svojih roditelja”, napisala je Almost Home Animal Rescue u objavi na Facebooku.

Pas s igračkom
Foto: Facebook

Njezina patnja je slomila mnoga srca

Patnja Nikki privukla je pozornost nekoliko skupina za spašavanje životinja te suosjećajnih pojedinaca i udruga. Ove organizacije i mnoge druge okupile su se kako bi pronašle Nikki i osigurale njezinu sigurnost.

“Svi su objavljivali slike psa u Detroitu koga su zvali Nicholas, sada Nikki jer je ženka, i naravno počeli su označavati Heather, South Lyon Murphy – možete li pomoći uhvatiti ovog psa u zamku?” rekla je Katrina Weaver, vlasnica It Is Pawzable Dog Training. “Svi se okupljaju i rade kao tim, što je tako nevjerojatno”, dodala je.

Jedan susjed je hranio Nikki dok je lutala ulicama, a sada radi sa spasilačkim grupama kako bi joj pronašli novi dom.

Predani radnici pružili su joj najbolju moguću skrb

Nažalost, Nikki je vrlo bolesna i sada je na 4-tjednom liječenju. Unatoč ovom problemu, predani radnici koji se bave životinjama brinu se da ona dobije najbolju moguću skrb i pripremaju je za udomiteljstvo puno ljubavi.

Nesebični napori zajednice nedvojbeno su Nikki dali drugu priliku za život. Dok ona nastavlja svoje zemaljsko putovanje k svome kraju, ova dirljiva priča služi kao podsjetnik da čak i suočena s nedaćama, snaga suosjećanja i jedinstva može promijeniti svijet.