NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeVjerni pas proveo je 6 dana ispred bolnice čekajući bolesnog vlasnika

Vjerni pas proveo je 6 dana ispred bolnice čekajući bolesnog vlasnika

Kako bi je utješio i uvjerio da je sve u redu, vlasnik se kujici svakodnevno javljao s prozora, no vjerni pas je proveo 6 dana ispred bolnice u kojoj je vlasnik.

Brižna kujica po imenu Boncuk čekala je vlasnika ispred bolnice na sjeveroistoku Turske punih šest dana, sve dok pacijent nije bio otpušten. Ova situacija definitivno potvrđuje to da se ne kaže bez veze za psa kaže da najbolji čovjekov prijatelj.

Naime, kada je Cemal Senturk odvezen u bolnicu u gradu Trabzonu, njegova kujica Boncuk je pobjegla za njim iz stana te ga ispred bolnice strpljivo čekala. Inače, Senturk i Boncuk su zajedno više od deset godina.

Osoblje bolnice obavijestilo je Senturkovu obitelj o njegovoj psećoj prijateljici koja ju prvog dana vratila u stan, ali je ona svaki put iznova pobjegla i ‘stražarila’ pred bolnicom, ispričao je direktor bolnice Murat Ercan. Senturkov stan se nalazi nedaleko od bolnice.

– Boncuk ga je slijedila do bolnice, tamo se utaborila i odbijala je otići sve dok pacijent nije otpušten – rekao je Ercan.

Cijeli taj događaj i dirljivu gestu ovog psa možete vidjeti u videu u nastavku.

Kako bi je utješio i uvjerio da je sve u redu, Senturk se Boncuk svakodnevno javljao s prozora ne bi li se vratila kući, no Boncuk je to učinila zajedno s njim, nakon što je otpušten s liječenja.

Također, tijekom ‘straže’, Boncuk je zadobila simpatije bolničkog osoblja koji su je hranili i o njoj brinuli.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare