Glumac Pierce Brosnan oslonio se na Isusa nakon gubitka žene i kćeri

Glumac Pierce Brosnan nije stranac boli u životu. No on se okrenuo vjeri u Isusa kako bi prebrodio bol nakon gubitka žene i kćeri.

61-godišnji glumac je zadnje glumio u filmu ‘A Long Way Down’. U njemu glumi deprimiranu i suicidalnu televizijsku ličnost koja je stvorila disfunkcionalnu vezu s drugim suicidalnim osobama.

Glumac se otvorio o tome kako je i sam bio u depresiji u privatnom životu kada je iskusio duboku bol nakon gubitka svoje prve supruge, glumice Cassandre Harris, i kćeri, Charlotte Brosnan. 

Žena i kćer su preminule od raka

Cassandra je preminula 1991. godine u 41. godini od raka jajnika. Njegova je kćer, Charlotte, preminula 2013. godine od iste bolesti. 

„Prošao sam sve to vrlo javno“, rekao je Pierce, „Takve stvari naprave vrlo taman urez na vašem srcu i uvijek su dio vašeg života. Gledati nekoga koga volite kako svaki dan pomalo umire – malo po malo, zbog te užasne i uporne bolesti – postaje dio vaše psihe. Bio je to, i jest, jako velik gubitak.“ 

VIDI OVO: Poznati kršćani: 5 slavnih osoba koje žive svoju vjeru u Hollywoodu

Pierce Brosnan kaže da ga je vjera u Isusa vodila kroz bol

Tijekom tog užasnog vremena, Pierce Brosnan kaže da ga je vjera vodila kroz bol. 

„Rekao bih da je vjera, to što sam Irac i katolik, dio mog DNK“, rekao je. 

Zaista, on zna da postoji mnogo više u životu nego što svijet može ponuditi! U životu je potreban Isus! 

„Uvijek pomaže imati malo molitve u džepu“, rekao je, „Na kraju dana, trebate imati nešto, a za mene je to Bog, Isus, moj katolički odgoj i moja vjera.“ 

Nakon oplakivanja gubitka supruge, Pierce je ponovno dobio priliku za ljubav. 1994. godine je upoznao Keely Shaye na zabavi. Odmah su se povezali te su 2001. godine stupili u brak. Zajedno imaju dva sina, Dylana, 23, i Parisa, 20. 

Nedavno su proslavili svoju 20. godišnjicu braka, a Pierce je svojoj supruzi na Instagramu napisao divnu poruku. 

Napisao je: „Sretna godišnjica moja draga Keely, moja ljubav s tobom zauvijek raste.“ 

Divno je vidjeti da je čak i nakon boli gubitka prve supruge ovaj glumac bio blagoslovljen novom ljubavlju.