Pismo iz pakla

Jednog dana, žena po imenu Luisa je zaspala i sanjala strašan san. Sanjala je da joj je pismo, koje je donio dostavljač, napisao netko iz pakla.

Poštar je prolazio pored gorućih sumpornih jezera u paklu i stigao do vrata koja su ga pustila u vanjski svijet.

Sanjala je da je stigao do njezine kuće, ušao unutra, i nježno ali sigurno je probudio.

Pismo iz pakla od mrtve prijateljice

Predao joj je poruku i rekao, da joj je to pisala prijateljica iz pakla. Luisa je u snu, drhtavim rukama uzela pismo i počela čitati:

Draga prijateljice,

trenutno stojim na sudu. Nekako osjećam, da bi tebe trebalo kriviti za to. Na zemlji sam s tobom bila svaki dan, ali mi nikada nisi pokazala put. Poznavala si Gospodina u istini i slavi, ali mi nikada nisi to ispričala. Moja spoznaja je bila vrlo maglovita. Mogla si me sigurno dovesti do Njega.

Iako smo na zemlji živjele zajedno, nikada mi nisi govorila o novom rođenju, i sada stojim ovdje okrivljena, jer mi nisi spomenula Njega. Naučila si me mnogim stvarima, to je točno. Zvala sam te prijateljicom i vjerovala ti.

VIDI OVO: Hoće li pakao trajati vječno?

Shvaćam da je sada kasno. Mogla si me čuvati od ove sudbine. Danju smo hodale a noću razgovarale. Ipak mi nisi pokazala Svjetlo. Pustila si me da volim, živim i umrem. Znala si da nikada neću živjeti na visini.

Da, zvala sam te “prijateljice” u životu, vjerovala ti kroz radost i borbe. Sada, stigavši ​​na kraj, ne mogu te nazvati svojom prijateljicom.

– Marsha

Pošto je pročitala pismo, Luisa se probudila. San je bio još uvijek takva stvarnost, da su joj se kapi znoja slijevale niz tijelo. Mogla se zakleti, da osjeća opori miris sumpora i dima u sobi.

Dok je promišljala o značenju svog sna, kao kršćanka, shvatila je da je propustila obvezu za: “Idite , dakle, i učinite sve narode mojim učenicima.” Dok je o tome razmišljala, obećala je sebi, da će ujutro nazvati Marshu i pozvati je sa sobom u crkvu.

VIDI OVO: 3 zablude o paklu na koje su mnogi nasjeli

Sljedećeg jutra, nazvala je Marshu, a razgovor je tekao ovako:

– Bill, je li Marsha tamo ?

– Luisa, zar ti ne znaš?

– Ne , Bill, ne znam. A što to?

– MARSHA JE POGINULA PROŠLE NOĆI U PROMETNOJ NESREĆI. Mislio sam da ti to znaš.

Dragi vjerniče, je li ovo i tvoje svjedočanstvo?

Svjedočiš li svojim prijateljima s kojima si svaki dan zajedno? Postoji li neki tvoj prijatelj u paklu, koji pita, zašto mu nisi rekao o Gospodinu?

Moramo reći našim prijateljima o Gospodinu prije nego što bude kasno. Ja moram isto, jer imam mnogo prijatelja koji, ako bi sada umrli, vječnost bi proveli u paklu, na mjestu određenom za Sotonu i nevjernike.

Budimo svjedoci svijetu!