Počastila je dvojicu vatrogasaca pićem, za par dana ju je čekalo iznenađenje života

Liz Woodward (24) je američka konobarica koja je počastila pićem dvojicu vatrogasaca. Došli su u pola 6 ujutro i zatražili ‘najveće kave koje ima’.

Liz Woodward (24) je američka konobarica koja je počastila pićem dvojicu vatrogasaca koji su došli u pola 6 ujutro i zatražili ‘najveće kave koje ima’. Uskoro ju je čekalo veliko iznenađenje.

Vatrogasci, Tim Young i Paul Hullings, vraćali su se s gašenja požara u skladištu.

Shvativši da su potpuno iscrpljeni Woodward je odlučila sama platiti račun i ostaviti im poruku u kojoj im zahvaljuje za njihovu službu.

Vatrogasci su objavili poruku na Facebooku, ali su saznali da Woodward ima oca paraplegičara kojemu treba kombi s pristupom za invalidska kolica, tako da se cijela obitelj može voziti zajedno.

Woodward je čak započela i GoFundMe kampanju koja joj je trebala pomoći u prikupljanju novca za kombi.

Vatrogasci piće

Iz zahvalnosti, vatrogasci su počeli na društvenim medijima širiti riječ o kampanji.

Početni je cilj bio 17.000 dolara, ali uz pomoć vatrogasaca, skupljeno je preko 60.000. Dvojac je čak otišao u dom Woodwardovih da upoznaju njene roditelje.

“Sve što sam napravila je da sam im platila doručak, i nisam razmišljala da bi išta moglo izaći iz toga, osim što bi otišli s osmjehom”, rekla je Woodward.

Poruka je da budete dobri jedni prema drugima, da pomognete kad možete, jer čak i najmanja gesta može promijeniti nečiji život.