Policajka je sjela pored djevojčice, a svi dijele fotografiju onoga što je učinila

Policajka je sjela pored djevojčice nakon što je s majkom doživjela prometnu nesreću. Njihova zajednička fotografija je postala viralna.

Jedna fotografija policajke koji tješi djevojčicu nakon prometne nesreće postala je viralna na internetu pokazujući koliko je suosjećanje važno u njihovom poslu.

Policajci policijske uprave Norfolk u Virginiji reagirali su na nesreću u kojoj je žena imala napad zbog kojeg je udarila u drvo. Dok su medicinski djelatnici na mjestu događaja pružali liječničku pomoć ženi ozlijeđenoj u nesreći, policajka Jordan Marksbury je učinila nešto drugo.

Utješila je ženinu mladu kćer dok ostatak njezine obitelji ne stigne da je odvede kući. A slatka fotografija prikazuje djevojčicu umotanu u policijsku jaknu s rukom policajke Jordana Marksburyja oko nje.

Sigurni smo da je djevojčica stvarno cijenila ljubaznost i utjehu koju joj je policajka Marksbury pružila tijekom tako strašnog vremena.

Fotografija policajke koja tješi djevojčicu nakon automobilske nesreće

Fotografija trenutka između njih dvoje zapravo je pobijedila na foto natječaju. Odjel za policijske službe orijentirane na zajednicu (COPS) Ministarstva pravosuđa svakog mjeseca održava foto natječaj “Policija u zajednici na djelu”, a ova fotografija je pobjednica za svibanj 2022.

“Scena na pobjedničkoj fotografiji nije ništa neuobičajeno za NPD, koji se usredotočuje na podršku članovima svoje zajednice na što više načina”, navodi se u priopćenju policije Norfolka. “Dobrota i suosjećanje policajke Marksbury bit će trenutak koji ova mlada djevojka nikada neće zaboraviti.”

Bog blagoslovio časnike poput policajke Marksbury koji idu iznad i dalje od dužnosti te pokazuju ljubaznost i suosjećanje u svakom dijelu svog posla.