Nekome je potrebna posebna riječ nade, i to u trenutku dok ovo bude čitao

Nekome je potrebno osvježenje i izbavljenje od duševne i fizičke boli i zbunjenosti. Nekome je potrebna posebna riječ nade, i to u trenutku dok ovo bude čitao.

Dok sam molio u vezi s ovom porukom, Duh Sveti mi je tiho rekao: “Nekome tko će ovo čitati, potrebno je ohrabrenje. Nekome je potrebno osvježenje i izbavljenje od duševne i fizičke boli i zbunjenosti. Nekome je potrebna posebna riječ nade, i to u trenutku dok ovo bude čitao.”

Jeste li vi taj netko? Govorim o nekome tko se suočava s nevoljom na svim stranama, o nekome tko je gotovo svladan strahom u sebi i borbama izvana. Ta osoba najvjerojatnije nema nikoga s kime bi razgovarala, tko bi je u potpunosti razumio, nikoga u koga bi se pouzdala u ovom času kušnje.

U svom duhu znam kako Bog upravo sada koristi moju olovku da donesem riječ nade i osvježenja nekome tko je gotovo na kraju strpljenja i podnošenja. Molim vas, poslušajte riječ Gospodnju dok pišem ovo za vas pod pomazanjem Duha Svetog. Bog je čuo vaš vapaj i sljedeće su riječi za vas iz njegova dragog srca:

Tijekom vaše slabosti i nevolje, sotona pokušava u vaš um usaditi laži. Pokušat će vas uvjeriti da Bog nije s vama. Ako povjerujete toj laži, nećete moći izbjeći sotoninu zamku.

VIDI OVO: Svi vi koji ste u potrebi, zavapite Isusu. On će vas izbaviti iz zamke sotonske

Ako se smirite pred Gospodinom i prizovete ga u svojoj osobnoj molitvi, Duh Sveti jasno će vam reći da je Bog s vama. Nije vas napustio. Vidi vas i zna što podnosite. Isus je rekao: “Ja sam s vama u sve vrijeme do svršetka svijeta” (Mt 28,20).

Ljubljeni ste i potrebni. Sotona je lažac i nada se da ćete se predati očaju, vjerovati da ste u svojoj bitki sami. Ne, niste sami niti ćete ikada biti. U vrijeme vaše potrebe, Bog ima nekoga tko moli za vas.

Iz svoje kušnje izaći ćete kao pobjednik. Ali morate vjerovati da je Bog čuo vaš vapaj. Jednostavno se oslonite na Gospodina. Ako bi vam on mogao pokazati sve dobre stvari koje su pred vama, radovali biste se i veselili.

I na kraju, čujte srce Božje kroz njegovu čistu Riječ:

“Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam – riječ je Jahvina – naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu. Tada ćete me zazivati, dolaziti k meni, moliti mi se, i ja ću vas uslišati. Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim” (Jer 29,11-13).

Autor: David Wilkerson

NAJNOVIJE!