Poslije smrti nema spasenja: Upozorenje koje svi trebaju pročitati

Poslije smrti više nema nade, nema druge prilike, nema spasenja. Biblija nikome ne daje ni zračka nade ako je odbacio Krista u ovom životu.

U Božjoj Riječi čitamo o velikoj provaliji. O toj provaliji su nam rečene dvije stvari. Prvo, ona je utvrđena. To znači da se nikada ne može ukloniti. Stalna je. Drugo, ona je nepremostiva. Nitko ne može prijeći s jedne strane na drugu.

To znači da druge prilike nema, bez obzira na to što Jehovini svjedoci kažu. Ako ti, prijatelju moj, umreš nespašen, nespašen ćeš i ostati. Biblija nikome ne daje ni zračka nade ako je odbacio Krista u ovom životu. Poslije groba više nema nade, nema druge prilike.

Što bi te u smrti promijenilo?

Zašto i da je bude? Ako ti namjerno odbijaš primiš Isusa Krista sada, zašto bi ti Bog ponudio još jednu priliku u sljedećem životu? Što ima u smrti što bi te promijenilo?

VIDI OVO: Ljudska duša nakon smrti: Što se s njom događa?

Ako si ti protiv Boga sada, bit ćeš protiv Njega i tada. Moglo bi ti bude žao zbog tvojih muka, ali ti nećeš promijeniti svoju odluku. Ako ne želiš biti spašen sada, nećeš željeti biti spašen ni poslije smrti.

Pretpostavimo da mi ponudiš božićni poklon, a ja prezrem tvoju ponudu i bacim ti poklon u lice. Hoćeš li se pojaviti na mojim vratima sljedećeg Božića s poklonom u ruci? Pa, ako me dovoljno voliš i mogao bi. Ali pretpostavimo da uzmem tvoj drugi poklon i izgazim ga nogama, govoreći ti da mi ne treba, bi li se vratio i treći put s poklonom? Mislim da ne bi.

Poslije smrti neće postojati druga prilika

Pa ipak, ti ​​misliš kako Božja milost neće prestati, unatoč tome što si mnogo puta odbacio Isusa Krista. On bi trebalo stalno da se vraća i neprestano da ti nudi novu priliku. Kako je to besmisleno. Zašto bi On to činio?

VIDI OVO: Kako možemo primiti spasenje od Boga?

Upozoravam te da dolazi dan poslije koga On nikada više neće ponoviti svoju ponudu. Ako ti, prijatelju moj, odeš s ovoga svijeta bez Krista, nikada Ga nećeš primiti. Bit ćeš izgubljen i to zauvijek izgubljen, jer poslije smrti nema spasenja.

Autor: Oswald J. Smith

NAJNOVIJE!