Poslušajte glas Božji koji vas danas poziva
Foto: Unsplash

Ne obeshrabrite se usred tajnog rata koji vodite. Odbijte slušati laži. Ne dižite ruke! Naprotiv, poslušajte glas Božji koji vas danas poziva.

Biblija jasno upozorava: “Danas kad čujete glas njegov, ne otvrdnite srca svoja kao u onoj pobuni” (vidi Heb 3,7-8). Drugim riječima, ne pitajte kao jednom Izrael u svojoj nevjeri: “Može li Gospod stol u pustinji prostrti?” (vidi Ps 78,19).

Ne ispitujte Gospodnje poštenje ili njegovu privrženost vama iako se neprestano borite u svom umu.

Bog vam je rekao da će vas on podići da budete svjedočanstvo.

Rekao vam je da je dopustio određene stvari u vaš život, ali da sve te stvari pridonose vašem dobru jer ga ljubite i jer ste pozvani prema njegovu naumu.

Sad vas Gospodin poziva da se dignete. Poziva vas da podignete glavu i zapjevate onu pjesmu koju je stavio u vaše srce. Vi ste Kristova zaručnica i Bog stavlja na kocku svoj ugled čuvajući vas i uspostavljajući svjedočanstvo pobjede u vama.

PROČITAJTE: Kada možemo čuti Božji glas?

Zbog toga, riješite danas u svom srcu: “On je moja slava i podizač moje glave. Čak ako sam i potišten kad navečer odlazim u krevet, on je Onaj koji će podići moju glavu ujutro.

Ako je Bog usadio san u moje srce, san će postati stvarnost, jer je preda mnom otvorio vrata koje nitko ne može zatvoriti.

Bez obzira koliko se glasova podiže protiv onoga što mi je Bog rekao, neću otvrdnuti svoje srce u nevjeri!”

Ne obeshrabrite se usred tajnog rata koji vodite. Odbijte slušati laži. Ne dižite ruke! Naprotiv, poslušajte glas Božji koji vas danas poziva.

On će vas vjerno snabdjeti sa svime što vam je potrebno – snagom da prođete kroz dan, hrabrošću da stojite na tržnici, vjerom da vjerujete za sve što vam je potrebno.

Autor: Carter Conlon