Požalila se liječniku na bolove u trbuhu, ostalo joj je samo mjesec dana života

Tara Mason (33) iz Velike Britanije počela se opraštati od svoje djece nakon što su joj liječnici rekli da ima rak pluća, crijeva i jetre, kao i da joj je preostalo još samo mjesec dana života.

Masonova je ispričala za medije kako se prije godinu dana požalila liječniku na bolove u trbuhu, a nakon brojnih pregleda postavljena joj je dijagnoza zloćudnog raka, koji se proširio po drugim organima.

Liječnici su joj bez ustezanja rekli da je ne mogu spasiti

Tara je trenutno smještena na odjel za njegu bolesnika u terminalnoj fazi bolesti i koristi posljednje dane kako bi se zauvijek oprostila od svojih kćerkica, 13-godišnje Tie i 10-godišnje Kacey, piše Daily Mail.

VIDI OVO: Bol u donjem dijelu trbuha: Uzroci, simptomi i liječenje

– Kada je prvi put započela terapiju, mislila je kako će se rak povući, da će biti dobro i tada je počela provoditi više vremena s djecom. Nikada je nismo vidjeli kako plače, samo se nastavila boriti. Bila je više zabrinuta za djecu. Svi su joj govorili da je vrlo jaka – ispričala je njena sestra.

Cijelo vrijeme je bila živahna, nitko nije uočio da je bolesna

Tara se suočila s nevjerojatno izazovnom godinom nakon što su joj liječnici dijagnosticirali rak, zbog čega je bila prinuđena da ide na kemoterapiju. U međuvremenu ovoj samohranoj mami je rečeno da se rak proširio na njene jajnike, pa je išla na operaciju u kojoj su joj kirurzi uklonili veliku cistu.

– Cijelo vrijeme je bila tako živahna i djeca nisu mogla uočiti da ima probleme sa zdravljem. Međutim, njena najstarija kći sada zna da joj je mama ozbiljno bolesna, svjesna je svega što se događa i zbog toga redovno ide kod psihologa. Ne znamo koliko joj je još ostalo života, ali mislimo da neće dugo izdržati – kazala je Kelly.

Njezina obitelj skuplja novčana sredstva putem stranice za donacije GoFundMe, kako bi Tarina djeca mogla imati “lijep život” i da bi se imale čemu radovati u budućnosti.

Molimo za ovu obitelj da im Bog da snage kako bi prebrodili sve s čime se suočavaju. Neka se u svemu ostvari Njegova volja.