3 poznata glumca koja su uz Božju pomoć pobijedila ovisnost

Ovi poznati glumci uz Božju pomoć pobijedili ovisnost s kojom su se godinama borili. Bog je odigrao glavnu ulogu u njihovu izlječenju!

Ovisnost dolazi u mnogo oblika: od alkohola i zlouporabe medicinskih lijekova pa do do pretjerane vezanosti za naše pametne telefone. Kada te ovisnosti preuzmu naše živote, mogu biti štetne za naše fizičko i mentalno zdravlje, ali također mogu utjecati na one koji nas vole, piše Aleteia.

Danas postoji mnogo vrsta podrške za one koji se pokušavaju boriti sa svojim ovisnostima i te osobe nisu više stigmatizirane kao što su bile nekada. Tako je djelomično zahvaljujući onima koji su otvoreno pričali o ovisnostima s kojima su se borili tijekom života, omogućavajući na taj način drugima da se prepoznaju u tim pričama i potraže pomoć.

Ova tri glumca nisu samo spremno podijelila svoje priče o problemima s ovisnošću, već su također pripisala Bogu zasluge za njihov proces ozdravljenja.

Anthony Hopkins

Anthony Hopkins
Snimka zaslona: YouTube

Ova britanska filmska zvijezda ovisnost je izliječila prije gotovo pola stoljeća. Bivši ateist objasnio je za The Christian Post kako je spas pronašao u Bogu u vrijeme kada je kao alkoholičar „bio sklon samouništenju. I tražio sam samo malo pomoći, i odjednom… bilo je to kao da sam osvojio na bingu.”

Danny Trejo

Danny Trejo
Snimka zaslona: YouTube

Glumac je nedavno pripisao zasluge Božjoj milosti što ga je čuvala ovisnosti tijekom posljednjih 55 godina. Zvijezda filma Desperado rado je podijelila na društvenim mrežama činjenicu da je vjera u Boga za njega bila važna prekretnica u borbi s alkoholizmom. Želio je podijeliti ovaj trenutak sa svima kako bi inspirirao druge na njihovom vlastitom putu prema životu bez ovisnosti.

Shia LaBeouf

Shia Labeouf
Snimka zaslona: YouTube

Glumac je otvoreno govorio o tome kako mu je njegova dugogodišnja zlouporaba alkohola prouzrokovala mnoge probleme u životu. Otišao je na rehabilitaciju 2021. godine kako bi riješio svoje probleme, pokušao se izliječiti i popraviti štetu koju je nanio drugima svojim zlostavljačkim ponašanjem. Međutim, tek zahvaljujući vremenu koje je proveo u promišljanju o svojoj prošlosti dok je snimao film Padre Pio, LaBeouf je uspio u procesu svog izlječenja. Pripremajući se za tumačenje uloge ovog talijanskog sveca, otkrio je radosti katoličke vjere i planira se uskoro pridružiti Katoličkoj crkvi.

NAJNOVIJE!