TV voditelj Dan Walker
Snimka zaslona: YouTube

TV voditelj Dan Walker priznao je da ga je njegova predanost kršćanskoj vjeri koštala posla, ali inzistira da ne žali zbog toga.

47-godišnji bivši voditelj Breakfasta i Football Focusa na BBC-ju, sin pastora, pobožni je kršćanin i odbija raditi nedjeljom.

To je dovelo do toga da je otac troje djece propustio “nevjerojatne poslove” domaćina sportskih i drugih događaja u prošlosti, jer je odlučio posvetiti taj sveti dan svojoj vjeri i obitelji.

Walke je na Channel Fiveu gotovo dvije godine gdje vodi nekoliko emisija.

Rekao je za časopis Sorted: “Nikada to nisam učinio da nekome dokažem da je u krivu. Samo mi treba takav dan kad moja obitelj zna da ću biti tamo i to je dan da učinim nešto malo drugačije. Moja sestra je medicinska sestra; ona radi nedjeljom, moj tata je pastor, pa je radio svake nedjelje.

Ali uspjelo mi je. Znam da postoji mnogo stvari koje nisam mogao učiniti tijekom godina, nevjerojatni poslovi koje sam odbio, ali sam jako sretan s tom odlukom.

Nikada nisam nikome pokušao dati drugi razlog da me ne zaposli. Također kuham jako dobar čaj, što je važno.

Tako sam dobio svoj prvi posao na radiju. Poslao sam svoj životopis s dvije vrećice čaja zaklamanim na vrhu. Rekao sam, ‘Vjerojatno imate tisuće životopisa za ovo, ali nitko neće napraviti šalicu čaja tako dobro kao ja. Ako me pozovete na intervju, skuhat ću ga i za vas.’ I dobio je posao.”

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare