Predaj Mu svoje brige i probleme i kaži: "Isuse, misli Ti!"

U molitvi dođite Isusu sa svim svojim brigama i problemima. Položite sve to pred noge Onoga koji je umro na križu radi vašeg spasenja i kažite: “Isuse, misli Ti!”

“Zašto se nepotrebno uznemirujete? Prepustite Meni brigu za vaše stvari i sve će biti dobro, sve će se smiriti. Zaista vam kažem da svaki čin pravoga, slijepoga, potpunog predanja Meni rješava najzamršenije situacije.

Isuse, misli Ti!

Predati Meni neku situaciju ne znači ljutiti se, mučiti i očajavati, obraćajući mi se uznemirenom molitvom, jer Ja vas pratim i mijenjam nemire u molitvu.

Predati se znači blago zatvoriti oči duše i ne misliti na žalost, nanovo se predati u Moje ruke, kako bih vas Ja sam prebacio kao zaspalu djecu u majčinu krilu na drugu obalu.

Vaše razglabanje i razmišljanje o problemima, vaša zaključivanja, vaše želje da se sami uhvatite u koštac s onim što vas muči, uznemiruje i žalosti, to je velika napast.

Zašto Meni ne predate svoje brige i probleme? Koliko stvari Ja činim kada se duša u svojim potrebama, bilo duhovnim bilo tjelesnim, Meni obraća, gleda Me i kaže Mi: ‘Isuse, misli Ti’. Zatvori oči i odmaraj se u Meni!”

Autor: Dolindo Ruotolo

PROČITAJTE JOŠ:

IZVORzemljani.com