Prekrasno: Beba spava u istom položaju kao i prije rođenja

Michaelov omiljeni položaj za spavanje je isti onaj položaj u kojem je spavao u maminom trbuhu.

Za mnoge majke ultrazvuk je uzbudljiv uvid u život bebe u maternici. Tijekom ultrazvučnih pregleda liječnici su “uhvatili” bebe kako mašu, sišu palac ili se igraju. Upravo je slika koja uspoređuje ultrazvuk sa stvarnom fotografijom bebe objavljena na Redditu oduševila sve čitatelje.

Mama iz Južne Karoline Sarah Kelleher Stepling u početku nije htjela ići na 4D ultrazvuk, ali su je majka i baka nagovorile kako bi mogle dobiti slike malog Michaela, koji je tada još bio beba u maternici.

Kad je otišla na ultrazvuk, bila je oduševljena kada je vidjela lijepo lice svog sinčića i način na koji spava. Kažu da su bebe koje ovako spavaju zadovoljne, sretne i njegovane.

Ruke iznad glave i bez brige na svijetu. Sarah, koja je tada bila trudna, bila je oduševljena ultrazvukom i presretna što je bebi tako udobno u njezinom trbuhu.

Steplingova je radila ultrazvuk u 38. tjednu, a nedugo zatim je rodila bebu Micheala. A njegov omiljeni položaj za spavanje je isti onaj položaj u kojem je spavao u maminom trbuhu.

Pogledajte prelijepu fotografiju koju je ova mama podijelila na Redditu.

Beba u maminom trbuhu
Foto: Reddit
Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare