Istinita priča o ženi koja je pobjegla iz kulta i pronašla Isusa

Nedugo nakon što je pobjegla iz kulta, Anna je počela ići u kršćansku crkvu te je prihvatila Krista kao svog Spasitelja.

Anna LeBaron pobjegla je iz poligamnog mormonskog kulta kada je imala 13 godina. Odgojena je kao kćer vođe kulta, Ervila LeBarona, koji je imao preko 50-ero djece sa nekoliko različitih žena.

Anna je proživjela užasnu traumu i zlostavljanje kao dijete, preživjela je pranje mozga, glad i siromaštvo. Čak i nakon bijega iz kulta, prošla je kroz stvari kroz koje ni jedno dijete ne bi trebalo proći, uključujući ubojstvo njezinog brata i ujaka od strane vođa kulta.

PROČITAJTE: Što je okultizam i koje opasnosti se kriju iza okultnih praksi?

U jednoj reportaži, Anna se prisjetila nekih priča iz svoje prošlosti koristeći svoju knjigu „The Polygamist’s Daughter“. Anna je tako rekla:

„Vaši roditelji uvijek pokušavaju učiniti sve što mogu za vas. Moja je majka pokušala učiniti sve za mene s onim što je imala. Vrlo je važno otpustiti neka tužna sjećanja od sebe.“

Nedugo nakon što je pobjegla iz kulta, Anna je počela ići u kršćansku crkvu te je prihvatila Krista kao svog Spasitelja. Kroz svoju vezu s Kristom, njezine rane iz prošlosti počele su zacjeljivati.

Ana je pokazala koliko snažan ljudski duh može biti i kako osoba može pronaći spasenje kroz vjeru. Ona je uspješno nadvladala sve probleme koje je imala u vezi svoje obitelji te je otkrila da je predivan život moguć čak i nakon velike traume.