Prije dvije godine je izgubila muža, a sada je rodila njegovo dijete

Prije dvije godina izgubila je muža koji je preminuo od tumora na mozgu, a prije dva mjeseca je rodila njegovo dijete.

Engleskinja Lauren McGregor (33) je izgubila muža Chrisa u srpnju 2020. nakon što mu je dijagnosticiran terminalni tumor na mozgu. Par je oduvijek planirao imati dijete, ali se dogodilo ono što nisu očekivali.

Međutim, skoro dvije godine nakon Chrisove smrti, Lauren je rodila bebu svog pokojnog muža.

Udovica iz Liverpoola je uspjela zatrudnjeti koristeći spermu koju je Chris zamrznuo, znajući da neće dočekati da vidi svoje dijete. Lauren je čekala devet mjeseci nakon što je on umro prije nego što je započela proces izvantjelesne oplodnje, piše Unilad.

Lauren i suprug Chris
Lauren i suprug Chris 2013. godine, Foto: Instagram

Onda se 17. svibnja ove godine, carskim rezom, rodio mali Seb.

– Nisam imala osjećaj da moram upoznati Seba s fotografijom njegovog oca, jednostavno mi se činilo da se već poznaju. Samo mi je dao djelić sebe gdje god da je sada – rekla je Lauren.

Dječak liči na tatu

Novopečena majka dodaje da mališan svakim danom sve više liči na svog tatu.

– Kada se rodio, imao je gustu kosu, sa savršenom linijom kose u obliku slova M, baš kao Chris, zbog koje smo ga svi zadirkivali. Njegove usne su pune, baš kao kod Chrisa, dok su moje usne prilično tanke – kazala je ona medijima.

Foto: Instagram

Lauren je u pomoć priskočio Chrisov 18-godišnji sin Wade iz prethodne veze, koji se izuzetno vezao za polubrata. Ona kaže da mladić vodi Seba kod liječnika kad god zatreba i redovno se brine o njemu.

– Mislim da nema mnogo tinejdžera kojima bi to uopće palo na pamet, ali to je bilo nešto što je želio učiniti za svog oca. To je zaista divna slika i lijepa uspomena. Wade mi je rekao da se osjeća kao da sada ima dio svog oca sa sobom, ali morala sam ga podsjetiti da već ima dio svog oca u sebi – rekla je Lauren.