Prirodni lijek koji djeluje preventivno na dijabetes: Regulira razinu šećera u krvi

Ovaj prirodni lijek djeluje preventivno na dijabetes, ali dobro djeluje i na osobe koje već boluju od njega jer regulira razinu šećera u krvi.

Dijabetes je bolest od koje obolijevaju i mlade i starije osobe. Najčešći uzrok je stres, a pored njega i nepravilna prehrana. S debljinom se povećava rizik od obolijevanja od dijabetesa.

Trebate biti svjesni da možete normalno živjeti, ako se pridržavate, odnosno redovno pijete lijekove koji su vam propisani ili si dajete inzulin, ali i da se zdravo hranite. Redovno jedite, ali pomalo, i ne preskačite obroke, posebno ne doručak.

PROČITAJTE: SAM BOG GA JE DAROVAO LJUDIMA: Liječi dijabetes, astmu, neplodnost, alergiju, čisti krvotok i bubrežne kamence!

Ne vrijedi vam piti lijekove, ako se nećete zdravo hraniti. Imajte na umu da, ako se ne pridržavate pravilne prehrene i terapije, možete se suočiti s teškim posljedicama. Neke od njih su: sljepilo, amputacija.

Trebate često provjeravati stopala jer su stopala dijabetičara posebno osjetljiva. Rane kod dijabetičara sporije zarastaju i zato ih redovno liječite.

Evo jedan prirodni lijek koji djeluje preventivno na dijabetes, ali dobro djeluje i na osobe koje već boluju od njega. Regulira razinu šećera u krvi:

Sastojci:

– Šaka kelja
– 5 kivija
– 1 banana
– 1 jabuka

Priprema i način korištenja:

Sve ovo stavite u blender s pola litra vode. Dobiveni napitak pijte jednu čašu ujutro prije doručka, a ostatak tijekom dana. Razmislite je li vam bitnije da živite zdrav, normalan život ili da se uništite zbog loših navika?