Proslavili su 60. godišnjicu braka: “Brak se pokazao kao jako dobar za nas”

Marvin i Lucille Stone podsjećaju nas da je dug i sretan brak zaista moguć. Proslavili su 60. godišnjicu braka i dalje uživaju u braku.

Vjenčali su se 1960. u Sterlingu, Nebraska. “Bilo je to u maloj seoskoj crkvi koje više nema, pa nam je to dragocjena slika”, rekla je Lucille.

Danas Marvin ima 88, a Lucille 81 godinu. Zajedno su 60 godina i imaju troje djece, šestero unučadi i četvero praunučadi.

Brak je vječan

Lucille se prisjeća velikog dana prije 6 desetljeća:

“Moj je tata plakao. On je jedini plakao. Majka se blistavo smiješila. Oboje su mislili da je Marvin savršen, a pomaže kada se tvojim roditeljima sviđa osoba za koju se udaš.”

Kažu da su dobra komunikacija i slične vrijednosti bile ključ dugog i sretnog braka.

“Oboje smo potjecali iz poljoprivrednih obitelji. Oboje smo bili slobodni poduzetnici, imali smo slične ciljeve u životu i oboje smo poučavali u školi”, rekao je Marvin. “Zajedno smo odlučivali što učiniti i u kojem smjeru ići dalje.”

“Ne slažemo se uvijek u svemu, ali imamo glavni cilj koji nam je uvijek bio fokus “, objašnjava Marvin Stone. “Imali smo slične vrijednosti, pa je ispalo prilično dobro. I nikada nismo razmišljali o prekidu.”

VIDI OVO: 105-godišnji djed je posjetio baku za godišnjicu braka: Riječi koje joj je rekao su slomile unuku srce

“Od prvog dana kada smo pretpostavili da je brak vječan”, rekla je njegova supruga.

I had the pleasure of working with Marvin and Lucille to celebrate their 60th wedding anniversary . This may be one of…

Objavljuje Katie Autry PhotographyČetvrtak, 20. kolovoza 2020.

 

Angažirali su Katie Autry, fotografkinju koju su upoznali preko obitelji. Dok su planirali fotografiranje, Lucille je dobila ideju da par na fotografijama nosi svoju originalnu odjeću za vjenčanje. Na dan obilježavanja 60. godišnjice Marvin je obukao crni smoking s odgovarajućom leptir-mašnom, a Lucille spektakularnu ručno šivanu čipkanu haljinu.

“I on je mislio da je dobra ideja imati sliku”, rekla je Lucille.

Fotografije su se brzo proširile Facebookom. Lucille Stone rekla je za medije da su ona i njezin suprug bili impresionirani reakcijom.