Rasplesana baka (88) postala hit na internetu

Rasplesana 88-godišnja baka je postala pravi hit na internetu. Na nagovor svojih unuka je zaplesala i postala prava TikTok zvijezda.

Karantena je ljude natjerala da pronađu nove, kreativne načine druženja. Tako su Jess i Grace bile primorane posjetiti svoju baku Ruth Rudd sa sigurne udaljenosti. No snimka njihovog druženja je ubrzo postala pravi hit na internetu.

Naime, 88-godišnja baka je na njihov nagovor zaplesala i postala prava TikTok zvijezda.

Snimke umirovljene pravne tajnice pregledane su i podijeljene više od 30 milijuna puta, što ju je učinilo jednom od najbrže rastućih internetskih zvijezda ove godine, piše Mirror.

@jrudderz

♬ Laxed (Siren Beat) – Jawsh 685

“Apsolutno sam zadivljena. Ja sam 88-godišnjakinja koja se teško kreće, a ovoliko sam popularna”, iskreno je priznala ova simpatična baka te dodala: “Nisam učinila ništa hrabro. Samo sam starija dama koja pravi budalu od sebe.”

VIDI OVO: Zbog čega bake pružaju više ljubavi unucima nego svojoj djeci?

Inače, Ruth ima troje djece, dvoje praunuka i devetero unučadi, uključujući Jess i Grace.

“Išle smo u posjet baki i vidjele na TikToku da je jedna korisnica snimila svoju baku kako pleše. Pomislile smo da bi i naša baka bila odlična u tome. U jednom danu video je dobio više od pola milijuna pregleda, a sada ima preko 30 milijuna”, kaže 25-godišnja Grace, koja priznaje da nisu očekivale da će se njihova baka proslaviti, prenosi Index.

NAJNOVIJE!