Rugali su mu se zbog velikih prednjih zubi. Nakon 5 godina sve se preokrenulo

Dječaka su ismijavali i rugali mu se zbog velikih prednjih zubi. Velikodušni ljudi su mu odlučili pomoći, a sada uživa u novom osmjehu.

Prije pet godina Evan Hill, dječak iz Christchurcha na Novom Zelandu, uglavnom je bio poznat kao “dječak zec” kako su ga zlostavljači zadirkivali zbog nevjerojatno velikih prednjih zubi.

Prednja četiri zuba ovom su mališanu bila toliko velika da nije čak mogao ni zatvoriti usta, a njegovi roditelji nisu imali novca osigurati mu dentalnu operaciju, neophodnu kako bi Evan mogao normalno funkcionirati.

Njegova majka je čak izjavila kako je razmišljala da kuću stavi pod hipoteku da bi platila operaciju sinu.

VIDI OVO: Ismijavali su je zbog izgleda zubi, no što će joj sada reći

Tada je Evanova priča postala viralna i sa svih strana su počele stizati riječi podrške, ali i financijska sredstva.

Tisuće ljudi, što iz Evanove zajednice Kristove crkve, kao i iz cijelog Novog Zelanda, uglavnom potpuni stranci, slali su novac za pomoć Evanu.

Njegova operacija koštala je 100.000 dolar, a i nakon pet godina redovitih odlazaka kod zubara i kirurga Evanu je konačno uklonjena proteza i mogao je pokazati svoj divni osmijeh.

“Ne znam gdje bismo bili danas bez tolike velikodušnosti ljudi”, rekla je mama dječaka, i dodala da je od preostalog novca napravljen fond za pomoć drugoj djeci koja imaju dentalne probleme.