Samo jedna Isusova riječ može zaustaviti svaku nevolju

Samo jedna Isusova riječ, samo jedan Njegov pogled može zaustaviti svaku nevolju.

Sigurno si barem jednom u životu prošao kroz neku oluju ili je oluja prošla kroz tebe. Ne znam je li gore ovo prvo ili drugo. Oboje je teško. Teško je i kada se oko tebe događaju stvari koje te sputavaju, muče, iskušavaju, a možda još teže kada se sve u tebi bori, kada te nešto muči i mori.

Ako si to ikad prošao, znaš da te takve stvari ojačaju i da na kraju dođe Isus i utiša sve oluje i vihore vjetra koji su prije brujali u tebi i oko tebe. Baš kao što je učinio sa svojim učenicima kada su se prepali.

“Kad uđe u lađu, pođoše za njim njegovi učenici. I gle, žestok vihor nasta na moru tako da lađu prekrivahu valovi. A on je spavao. Oni pristupiše i probudiše ga govoreći: “Gospodine, spasi, pogibosmo! Kaže im: “Što ste plašljivi, malovjerni?” Tada ustade i zaprijeti vjetrovima i moru te nasta velika utiha.” ( Matej 8, 25-26)

Sjeti se da, kroz što god prolazio, samo jedna Isusova riječ, samo jedan Njegov pogled može to zaustaviti. Vjeruj, iako ti se čini da On sad spava i ne vidi što ti se događa.

IZVORVjerski Citati