Šefica dala otkaz majci koja je javila da joj je sin bolestan

Šefica nije imala sluha za majku koja joj je poslala poruku da ne može doći na posao joj je sin završio na intenzivnoj njezi.

Chrystal Reynolds Fisher zaposlena je u PS Food Martu u Michiganu. Nakon što je shvatila da ne može doći u jednu svoju smjenu, poslala je šefici poruku dva dana ranije.

Imala je jako dobar razlog za propuštanje smjene: njezin sin bio je na intenzivnoj njezi, priključen na uređaje za održavanje života.

„Samo sam htjela javiti da je moj sin još uvijek na intenzivnoj njezi tako da ne mogu stići na posao dok on ne bude stabilno“, Cheryl je napisala u poruci svojoj šefici, Dawn, „Javit ću čim mu bude malo bolje kako bih se mogla vratiti na posao.“

Već tužna i zabrinuta majka ostala je šokirana odgovorom koji je dobila: „Mi to tako ovdje ne radimo, shvatit ću ovo kao otkaz“.

Tako je započela frustrirajuća bitka porukama koja je završila na način koji Chrystal nikada nije očekivala. Bila je tako užasnuta da je podijelila sve te poruke javnosti – nije prošlo dugo i njezina je priča dobila mnogo pažnje.

No, Chrystal nije imala pojma da će se situacija uskoro preokrenuti…