Škola im nije dozvolila da naslikaju Isusa, no to ih nije spriječilo da učine nešto nevjerojatno

Osnovna škola nije dozvolila učenicama da naslikaju Isusa, no ti ih nije spriječilo da podijele svoju vjeru s drugima. Učinile su nešto nevjerojatno!

Učenice iz osnovne škole Allen u Soddy Daisyju su željeli učiniti nešto spektakularno za svoje kolege tijekom talent natjecanja u školi. No, imali su problem. 

Željele su, na pozornici, crtati dijelove Isusa na nekoliko platna i tako demonstrirati da je On „sve platio“ Svojom smrću na križu. S obzirom da je bila riječ o javnoj školi, to im nije bilo dopušteno. No, to ih ujedno nije ni spriječilo da podijele svoju vjeru.

One su čekale iza pozornice gotovo tri sata te su, kao zadnja točka natjecanja, unaprijed obavijestili publiku što će slikati da oni koji žele mogu otići. 

VIDI OVO: Je li grijeh imati slike Isusa?

Predivan čin slavljenja Isusa koji morate vidjeti

Osobe koje su ostale su dobile nešto posebno – pravo svjedočanstvo vjere. Slike učenika pretvorile su se u nevjerojatno predivan čin slavljenja Isusa na pozornici koji jednostavno morate vidjeti: 

Jesu li ljudi bili zabrinuti što su učenici to odlučili slikati u javnoj školi? Da. No samo pogledajte ovaj komentar kojeg je Rachel Loomis na YouTube-u ostavila onima koji su bili „uznemireni“: 

„Većina ove djece idu u lokalnu crkvu na našem području te su željeli to naslikati za svoje kolege iz škole. Ovi dječaci i djevojčice su strpljivo čekali dva i pol sata dok su ostala djeca u talent natjecanju pokazivala svoje talente na pozornici. Oni su bili POSLJEDNJA točka te su 15 minuta PRIJE izvedbe objasnili o čemu je njihova izvedba, što je dalo svima prisutnima dovoljno vremena da odu ako nisu željeli to gledati i sudjelovati. To se NIJE odvijalo tijekom školskih sati, bila je to večer zabave i nije kršila nikakve ‘zakone/preporuke’!! Jako sam zahvalna što je moja kćer dobila priliku biti dio te izvedbe s ovom FANTASTIČNOM djecom te znam da će ta izvedba ostati s njom cijeli njezin život.“ 

Svaka čast ovoj djeci koja su satima čekala da mogu staviti Isusa na svjetlo pozornice. Pravi šećer na kraju! 

NAJNOVIJE!