Sređena majka na bazenu je krila tužnu istinu koja je izašla na vidjelo

Mnogi žive poput ove sređene majke na bazenu koja je u sebi krila tužnu istinu. Lajkovi i prihvaćanje na društvenim mrežama su im važniji od ičega.

Jen Flint iz Floride je uživala u obiteljskom danu na bazenu kada je primijetila nešto što joj je slomilo srce. 

Oko joj je uhvatila vrlo sređena mlada majka koja je došla na bazen sa svojom 4-godišnjom kćeri. Majka i kćer su imale skupe kupaće kostime dizajnirane za majke i kćeri. Kada su došle majka je pričala na mobitel, a djevojčica je strpljivo čekala da njezina majka izvadi stvari iz torbe. 

Nakon poziva, majka je izvadila dva jednaka ručnika za sebe i kćer te je provela neko vrijeme postavljajući igračke za vodu i kreme za sunčanje u savršenu poziciju. 

Nakon nekoliko savršenih selfija s kćeri, djevojčica je pitala može li se ići kupati. Mama je rekla da pričeka te je nakon toga provela neko vrijeme govoreći kćeri da pozira ulazak i izlazak iz bazena kako bi ju mogla uslikati. 

Nakon toga je pustila djevojčicu u vodu, a ona se vratila telefonskom pozivu. 

„Mama, možeš li doći sa mnom u vodu?“, Flint je čula kako kćer moli mamu za malo pažnje. 

Na žalost, mama je ignorirala svaku molbu svoje kćeri da se poigra s njom. Provela je svo to kratko vrijeme na bazenu na svom mobitelu. 

„Nakon 10 minuta mama je završila poziv, pokupila je kremu za sunčanje koju nikada nije upotrijebila, igračke za vodu koje nisu ni vidjele igre, a tada je pozvala kćer iz bazena te su obje otišle“, napisala je Jen na Facebooku. 

VIDI OVO: 4 načina na koje nas Sotona želi požderati kroz društvene mreže

Cijelo to iskustvo je jako tištilo Jen. Društvene mreže su očito zapriječile malenu djevojčicu da provede kvalitetno vrijeme sa svojom mamom. No, to nije bila jedina stvar koja ju je mučila. 

Yesterday while at the pool I watched a young Mama and her little daughter enter the pool area dressed in very nice…

Objavljuje Jen FlintSrijeda, 19. lipnja 2019.

Jen je morala gledati kako majka postavlja potpuno lažne fotografije koje će dati potpuno pogrešan dojam osobama koje ih pogledaju. Jen je znala da postoje majke koje će uspoređivati ludnicu u svojim stvarnim životima s lažnom savršenošću ove mame. 

„Ona će pogledati tu fotografiju i usporediti se sa savršenom mamom na bazenu“, napisala je Jen, „Neprijatelj će joj šaptati u uho da nije dovoljno dobra…Da ne izgleda kao ta mama na bazenu….da nema novca kako bi kupila te jednake kupaće za sebe i svoje dijete i da nema dovoljno vremena da stvara sjećanja kao ta mama. I ona će u to povjerovati. Mislit će da je ona manje vrijedna“. 

„Ono što vidimo na društvenim mrežama nije uvijek stvarno. Ponekad je to potpuna laž puna filtera i bez imalo osjećaja“, dodala je zaključujući svoju objavu iz koje možemo naučiti vrlo važnu poruku – ono što izgleda savršeno, nije uvijek tako. Trebamo biti zadovoljni sa svojim životima i ne pokušavati biti kao drugi, nego onakvi kakve nas je Bog stvorio. 

„Ne suobličujte se ovomu svijetu, nego se preobrazujte obnavljanjem svoje pameti da mognete razabirati što je volja Božja, što li je dobro, Bogu milo, savršeno“ (Rimljanima 12,2).

NAJNOVIJE!