Što činiti u nevolji?
Foto: Unsplash

Što činiti u nevolji? Što kada bolest, gubitak ili duboka bol dođu na vas? 

Treba nam, dakle, biti jasno što trebamo činiti u nevolji. Svakako moliti. Svakako razmisliti o svom putu. Trebamo otvoriti vrata svih ormara srca i tražiti Božjega Svetog Duha da okrene svoje svjetlo u svaki tajni kutić da bi našao i otkrio nam sve što žalosti njegovo sveto srce.

Kad vam naiđe nevolja, tada se ponizite pod silnom rukom Božjom i dopustite mu da vas on podigne. U Hošei 6,1-2 nalazimo vapaj židovskog ostatka koji je bio daleko od Boga. Evo što piše:

„Hajde, vratimo se Jahvi! On je razderao, on će nas iscijeliti: on je udario, on će nam poviti rane; poslije dva dana oživit će nas, trećeg će nas dana podignuti, i mi ćemo živjeti pred njim.“

PROČITAJTE: Molitva u nevolji

Kad bolest, gubitak ili duboka bol dođu na vas, dragi moji čitaoci, ozbiljno vas preklinjem da se vratite Gospodinu. Onaj koji je razderao, on će i iscijeliti. „On je udario, on će nam poviti rane!“ Vaš izgubljeni sin, vaša automobilska nesreća, vaš nesretan dom, vaše narušeno zdravlje, vaš prekid s nekim dragim prijateljem – bilo što od toga može jednostavno biti Božja šiba karanja kojom vas upozorava na svoje nezadovoljstvo. Kad nevolja dođe, odmah trčite Gospodinu!

Autor: John R. Rice

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare