Supružnici pozvali prodavača automobila na večeru i ispunili mu najveći san

Supružnici su 27-godišnjeg mladića pozvali na večeru. Svojom odlukom su mu ispunili najveći san.

Malo je stvari u životu koje su važne kao obitelj. Za 27-godišnjeg Davona Woodsa, koji je odrastao u sustavu udomiteljstva, pronaći obitelj oduvijek je bio san. Taj san postao je stvarnost kada je prošle godine upoznao Wilkinsonove u salonu automobila u kojem je radio kao prodavač.

San postaje stvarnost

Obitelj Wilkinson bila je dirnuta Davonovom pričom i ostala je u kontaktu s njim, pozvavši ga na večeru za njegov rođendan i Dan zahvalnosti. S vremenom su Wilkonsonovi tretirali Davona kao člana obitelji, a na kraju je on pitao može li legalno postati dio obitelji. Iako još nije pokrenut zakonski proces posvajanja, Wilkinsonovi su mu dali zeleno svjetlo da uzme njihovo prezime i bude poznat kao Davon Wilkinson.

Video u nastavku prikazuje Wilkinsonove kako u suzama reagiraju na snimljenu poruku Davona Woodsa u kojoj ih moli da postanu njegova obitelj.

@davonwoodsfc

Asking them if the would become my forever family ❤️🙏🏽 #fosterkidsmatter❤️ #fostercare #davonwoods #adoption #share #love

♬ original sound – Foster Kids Matter

Davonu je iskustvo članstva u obitelji punoj ljubavi promijenilo život.

“Bilo je čudno biti u okruženju punom ljubavi”, rekao je. “Nikad nisam imao odnos ni s jednim roditeljem. Bilo je to nešto što sam oduvijek želio. Uvijek sam želio reći ‘ovo je moja obitelj’.”

Inspiriran vlastitim iskustvom u sustavu udomiteljstva, Davon je u međuvremenu dao otkaz na poslu i osnovao Foster Kids Matter, organizaciju posvećenu pružanju usluga udomljenoj djeci u Georgiji.

Priča Wilkinsonovih i Davona podsjetnik je da obitelj može biti u mnogim oblicima i da su ljubav i podrška obitelji nešto što može promijeniti nečiji život. Dakle, ništa ne može zamijeniti potrebu za obitelji i lijepo je kada nađemo obitelj koju možemo zvati svojom.