NaslovnicaZanimljivostiSve je spremno za dolazak Antikrista

Sve je spremno za dolazak Antikrista

Događaji se u svijetu odvijaju takvom brzinom da ih jedva možemo pratiti. Našim ljudskim sposobnostima teško možemo shvatit i slijediti strateške poteze Neba i pakla, u njihovoj borbi za nadzor nad svijetom i njegovim ljudima.

Misterij se nepravde nalazi u našoj sredini. Glavni prethodnici Antikrista (u širokom smislu riječi označava svakoga onoga tko niječe da Isus jest Krist), poput Hitlera, Lenjina, Staljina i Maoa, svi su se redom pojavili i nestali u ovome stoljeću.

Bitka se vodi na području financija, politike, društva, obitelji i vjere. Kao što nas uči Pismo, Sotona je Knez ovoga svijeta. Nasuprot tome, Isus je izričito rekao kako Njegovo Kraljevstvo nije od ovoga svijeta. Sotona prezire sve ono što je Božje, i želi to uništiti.

Jedinstvena svjetska vlada planira se generacijama

“U politici se ništa ne događa slučajno. Ako se što dogodi, možete se kladiti da je upravo tako bilo i planirano”, riječi su to Franklin Delano Roosevelt.

Struktura se razvija postupno, već godinama, preko tajnih društava Zvijeri. Skriveni plan, poznat samo nekolicini privilegiranih, nije ništa drugo nego jedinstvena svjetska vlada, pod jednim vođom. Ujedinjeni narodi su tijelo za koje se smatra da provodi ovu strukturu u sadašnjem stadiju njene evolucije. Bivši predsjednik SAD-a, George Bush spominjao je tijekom Zaljevskoga rata ‘novi svjetski poredak’, izraz koji je gotovo sve začudio svojim čestim javljanjem – sve osim one nekolicine moćnika koji su upućeni u to.

Neželjena ometanja Novoga svjetskoga poretka, ukoliko se ne uklapaju u planove onih koji vrše nadzor, smjesta se krše. Gospodarski je nadzor pritom samo jedno ticalo ovoga pokreta nalik na hobotnicu. Nadzor će uvijek biti u rukama multinacionalnih banaka. One će primiti samo države koje su pripravne pridržavati se postavljenih pravila. Budući je potreba za kapitalom tako velika, niti jedna država ne može opstati bez pomoći velikih zajmodavnih ustanova. Zajmodavne ustanove već dugo uživaju nadzor nad sudbinama država. Taj će se nadzor povećati. Priklanjanje svjetskim zajmodavnim pravilima predstavlja neophodnost za opstanak države. Država se, stoga, njima mora prikloniti, ili je čeka propast.

Tehnološki napredak također pridonosi provođenje vlasti od strane globalne vlade. Kako se prijenosi svake vrste diljem globusa ubrzavaju putem optičkih vlakana, satelita, vrlo malih ulaznih terminala, kompatibilnih računala, središnjih banki podataka, mobitela, kao i ostalih sredstava bežičnoga komuniciranja, svijetu se otvaraju novi obzori.

Kreditne kartice s mikroprocesorskim čipovima omogućuju zaduživanje i kreditiranje na svakome mjestu i u svako doba. Sve se transakcije slijevaju u nekoliko glavnih baza podataka – koje u konačnici budu pod nadzorom ‘Velikoga brata’.

Čip pohranjuje velike količine podataka te tako postaje identifikacijom svake osobe na plastici. Izdaje nam se identifikacijski broj kako bi se onemogućila zlouporaba kreditnih kartica. Univerzalni kod proizvodâ (poznat također i kao “bar code”) vrlo je učinkovita metoda praćenja svih kupnji.

Izvor: Nezavisni.hr