Svijet je sada ”savršeno prikladan za Antikrista”, upozorava poznati pastor

Svijet je sada “savršeno prikladan za Antikrista” koji dolazi, upozorava poznati američki pastor John MacArthur.

MacArthur, pastor Crkve u Sun Valleyu u Kaliforniji, naglasio da je pandemija koronavirusa stvorila globalni kaos kao savršeno okruženje za dolazak Antikrista.

Pastor je rekao ovaj tjedan: “Sada postoji globalni svijet. To je podloga koju smo čekali kroz otkupiteljsku povijest otkako je Gospodin obećao da će u budućnosti doći Antikrist koji će imati globalnu vladu.”

Moć nad ljudima na globalnoj razini

“Doslovno imamo takvu moć nad ljudima na globalnoj razini da ih možemo isključiti kako ne bi mogli funkcionirati”, rekao je. “Ovo odgovara svijetu Antikrista. Dok čitate knjigu Otkrivenja, primijetit ćete Žig zvijeri, broj, a ako ga nemate, ne možete kupovati, prodavati, egzistirati.”

“Oni znaju sve o vama – ljudi koji imaju pristup svim vašim podacima. Možete nestati gotovo svakog trenutka ako netko to odluči.”

“Ovo je vrsta svijeta koja se čini savršeno prikladnim za Antikrista koji će doći, donijeti određenu dozu mira, [a] svijet pada pred njegove noge.”

Nastavio je: “Biblija kaže da će u posljednjim vremenima biti bezakonja. A postoji bezakonje [danas], eskalirajuće bezakonje, te nastojanje da se stvori više bezakonja uklanjanjem ograničenja.”

Antikrist bi mogao dobiti titulu kralja svijeta

“Ovo je svijet koji bi se mogao naći u takvom apsolutnom kaosu da bi pravi sotonski vođa koji obećava kako će sve popraviti mogao dobiti titulu kralja svijeta. Taj Antikrist, potpomognut lažnim prorokom, ono je što vidimo u knjizi Otkrivenja.”, ističe pastor.

“Imamo oružje koje bi moglo uništiti trećinu stanovništva, četvrtinu stanovništva, kao što vidite u knjizi Otkrivenja. Imamo tehnologiju koja ljude može doslovno izbrisati iz postojanja. Dakle, na nama je samo da budemo sigurni te primijetimo znakove vremena.”

Crkva pastora MacArthura sukobila se s lokalnim vlastima nakon što je odlučeno da će nastaviti održavati bogoslužja, unatoč tome što su kalifornijsko javno zdravstvo i sudski nalozi odlučili suprotno.

Govoreći protiv prijetnji novčanom kaznom, pa čak i zatvorom zbog kršenja ograničenja Covid-19, MacArthur je rekao: “Ako me žele strpati u zatvor, otvoren sam za zatvorsko služenje. Služio sam na puno različitih načina, no ‘Nisam imao priliku na taj način služiti. Pa hajde”, prenosi Christian Today.

PROČITAJTE JOŠ: