NaslovnicaSvjedočanstvaSVJEDOČANSTVO OZDRAVLJENJA: Iscijelit ću te, idi i ne griješi više

SVJEDOČANSTVO OZDRAVLJENJA: Iscijelit ću te, idi i ne griješi više

Nataša Bjedov u 34. godini života saznala je neočekivanu vijest da ima rak štitnjače. Bila je šokirana. Zaredale su pretrage a zatim operacija.

Oko mjesec dana prije saznanja da ima rak, na nagovor prijatelja, počela je dolaziti  u jednu crkvu. Kad su saznali za njezinu bolest, mnogi iz crkve molili su za nju. Iako je bila zahvalana na podršci i brojnim posjetima u bolnici, osjećala se izgubljenom, usamljenom i očajnom.

Kaže da se jako bojala smrti: – Onda nisam znala gdje idem niti što će biti ako umrem. Jako me mučio strah od smrti. Iako je u to vrijeme počela čitati Bibliju i dolaziti u crkvu, za nju je to sve bilo novo i nije znala što da radi.

Nakon operacije poslana je na ultrazvuk kako bi se ustanovilo je li u organizmu ostalo još tkiva raka. Liječnik je tom prilikom puno pisao i samo odmahivao glavom što je odavalo dojam da nije dobro. To je još više pojačalo njezin strah, no te noći, kako kaže, Bog joj se smilovao.

Sanjala je neobičan san – ruka od svjetla išla je prema njezinu vratu. Jako se preplašila. Tada je u snu čula glas: – Iscijelit ću te, idi i ne griješi više. Probudila se sva u znoju i strahu i prvi put shvatila da je grešna.

Dotada je mislila da je s njom sve u redu, da je dobra osoba, a za loše stvari koje je činila da su normalne jer ih svi rade. Tada se prvi put u životu iskreno pokajala za svoje grijehe.

Poslije te noći došla je liječnica s kojom se dogovorila da taj dan ponovi pretragu ultrazvuka. Liječnica se čudila jer je liječnik dan ranije pronašao mnogo zaražena tkiva, a ona je pronašla samo krv.

Za Natašu je to bilo simbolično: sve loše pretvorilo se u krv, a iz Biblije je znala da je Isusova krv ta koja je oprala njezin grijeh. Na snimanju cijelog tijela potvrđeno je da u tijelu nema nikakvih tragova raka pa nakon operacije nije dobila nikakvu terapiju.

Otada je prošlo 11 godina i Nataša je zdrava osoba u čijem tijelu nema tragova raka. I, što joj je još važnije, sada zna kamo ide i više se ne boji smrti.