Tata je sjedio pred vratima spavaće sobe, a razlog će vas dovesti do suza

Kćerka je slikala tatu koji je sjedio pred vratima spavaće sobe te fotografiju objavila na Twitteru, a razlog zbog kojeg je to učinio je mnoge doveo do suza.

Ljubav se ne mjeri onim koliko puta kažemo ‘volim te’. Brak ne znači biti s pravom osobom, nego i raditi prave stvari. Kada uđete u brak, obećate svom suputniku da ćete biti uz njega u dobru i zlu.

Američki par Jon i Marci Newman su očiti dokaz ovoga o čemu govorimo. Pogledajte na trenutak fotografiju i nećete vjerovati koliko snažna priča se krije iz nje. Sve je počelo kada je Marcija, 17-godišnja kćerka Mackenna objavila fotografiju svog svog oca na Twitteru.

tata pred vratima
Foto: Twitter

Naime, njena majka je dobila strašne vijesti da boluje od tumora štitne žlijezde, te je morala primati kemoterapije u svojoj spavaćoj sobi. Uz to je morala biti sama i pod stalnim nadzorom.

VIDI OVO: Tata je rekao bebi ‘volim te’, a njezin odgovor nije očekivao

No, njezin muž je ipak nikada nije želio ostaviti samu. Čak je ispred sobe prenio svoj radni stol kako bi radio, ali nadgledajući svoju suprugu. Fotografija je za kratko vrijeme podijeljena oko 7.000 puta.

tata pred vratima spavaće sobe

Jon je bez sumnje divan muž. Ovo je emotivni primjer pravog braka i onoga što on sa sobom nosi.

Podijelite ovu priču s drugima, kako bi se uvjerili da ljubav pokreće i mijenja svijet na bolje.

NAJNOVIJE!