Tinejdžer je ostvario svoj san te diplomirao dva dana prije svoje smrti

Samo dva dana prije nego je preminuo, Dakota Johnson, tinejdžer, ostvario je svoj san te je završio srednju školu kao i njegovi kolege.

Dakota se jako dugo borio sa Duchenne distrofijom mišića, a pri početku prošlog mjeseca primljen je u bolnicu zbog zatajenja srca.

Zbog svog stanja nije mogao hodati preko pozornice kako bi primio diplomu, a to mu je bio velik cilj.

Kako bi osigurala da se njegov san ostvari, Dakotina učiteljica, Allison Russell, donijela je promociju u njegovu bolničku sobu.

Snimka zaslona: YouTube

Na žalost, Dakota je preminuo samo dva dana nakon tog događaja, sa samo 19 godina.

Dobivanje diplome mu je bio jedan od najsretnijih dana u životu

„Ono što mi je bilo najvažnije je da Dakota to iskusi i da njegova baka, koja ga je odgojila, isto to doživi s njim…

Njegova baka mi je rekla da mu je dobivanje te diplome vjerojatno bio jedan od najsretnijih dana u životu te sam jako sretna što smo mu to uspjeli omogućiti“, rekla je Allison.

Od sedmog razreda, Dakota se obrazovao kod kuće. Kada je napokon započela zadnja godina škole, rekao je Allison da mu je cilj ići na dodjelu diploma i na maturalni ples.

Na žalost, hitno je preveden u bolnicu te zbog bolesti nije mogao ispuniti taj san. Znajući koliko mu je diplomiranje važno, Allison je organizirala da se ceremonija premjesti u njegovu bolničku sobu.

Dakotina bolnička soba bila je ispunjena prijateljima, obitelji, medicinskim osobljem te ravnateljem i nadzornikom škole, Steveom Barnettom, koji mu je osobno uručio diplomu. Dakota se činio jako sretan u svojoj kapi i halji te se slikao s voljenima.

Susan Breeden, Dakotina teta, otkrila je koliko je ta ceremonija značila njihovoj obitelji: „Hvala vam što ste to učinili za njega, hvala školi i medicinskim sestrama. Zauvijek ćemo vam biti zahvalni zbog vaše dobrote“.

Nakon smrti, njegova ožalošćena tetka je rekla: „On je bio jako humorističan mladi muškarac, imao je divan smisao za humor… uvijek je bio jako dobar, pun ljubavi, volio je ljude oko sebe. Zaista sam ponosna na njega i na sve što je postigao te će mi zauvijek nedostajati“, rekla je.

IZVORFaithpanda.com