Bila je tinejdžerka kada su joj ukrali novčanik – 58 kasnije su joj ga vratili

Donna Brown imala je 15 godina kada je otišla u kino Sunset i kada je izgubila svoj crveni novčanik. 

Crveni novčanik je nestao dok je ona bila na toaletu. Donna je prala ruke tako da je novčanik ostavila sa strane, kada se vratila po njega, nije ga bilo. U novčaniku je bila kolekcija crno-bijelih fotografija i poseban srebrni dolar, njezini dokumenti i radna dozvola. 

Gotovo 6 desetljeća poslije, vlasnik Sunset kina ,Terry Clark, je počeo renovacije kako bi staro kino pretvorio u kazalište. Tijekom izvođenja radova radnici su pronašli crveni novčanik između zidova. 

Terry je znao da mora vratiti novčanik osobi kojoj pripada. 

VIDI OVO: Djevojka je izgubila novčanik: Pronašao ga je dječak ostavivši joj poruku koju nije očekivala

„Dirnule su me fotografije“, rekao je, „Obiteljske fotografije, prijatelji koji su pisali ‘nadam se da se nećemo prestati družiti’ sve druge stvari koje su pisale na fotografijama kao što smo mi radili sa spomenarima. To je bio Facebook 1960. godine, nosili ste ga sa sobom… Nisam znao kakva je povijest tih ljudi i tko je preminuo, nisam znao koliko joj znače tako da sam joj odlučio vratiti novčanik“. 

Terry se raspitao po društvenim mrežama kako bi došao do vlasnice novčanica… Kada ju je pronašao, učinio je nešto zaista fantastično. Detalje pogledajte u nastavku. 

NAJNOVIJE!